Saturday , December 10 2016
Home / Dunia Artis / Tahniah, Shila Amzah juara di Final Asian Wave

Tahniah, Shila Amzah juara di Final Asian Wave

Tahniah buat Shila Amzah kerana telah menjuarai pertandingan nyanyian Asian Wave yang melibatkan ramai penyanyi dari pelusuk Asia seperti China, Jepun, Thailand, India, Korea dan banyak lagi.

Walaupun kurang mendapat perhatian di dalam dunia seni tanahair, ini tidak bermakna dia tidak mampu membuktikan dia seorang penyanyi yang berbakat. Kejayaan Shila ini pasti membuatkan namanya semakin melonjak di peringkat antarabangsa, Insya-Allah. Video persembahan selepas ini.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Harith Iskander juara “Funniest Person In The World”

Kami ingin merakamkan jutaan tahniah buat pelawak, pengacara dan pelakon, Harith Iskander kerana telah menjadi ...

14 comments

  1. mcm baby doll btol muke dia pakai tudung

  2. yeker kurang mendapat perhatian di dalam dunia seni tanahair????memandai jerk stetmen…

  3. wahh…tahniah shilaaaa..proud of u…

  4. Kat negara sendiri tak menjadi juara walaupun dia layak….akhirnya berjaya dinegara org….tahniah!

  5. Tahniah semoga shila berjaya seterusnya

  6. Mmgpun…masa 2 pertandingan kat malasia dia tak dpt no 1 pon walaupun dia layak. Rezki dia kat luar negara…

  7. tahniah….shila….sedap nyanyi lagu cina weiiii

  8. bintang yg bergermerlapan di negara sendiri, tidak terpandang, hanya org luar yg boleh nampak, mcmana kita yg selalu agungkan penyanyi dr seberang…..

  9. kak shila paham ke ape yang juri2 tu ckap? hahaa, tgok mcm pham jek

  10. tahniah shila…xper xberjaya kt msia…juri2 n mentol2 kt msia kbnyakan poyo jer…bakat xla seberapa sgt poyo jer lebih…cth si ajai, azmeer dll tu stkt jguh kmpung jer…..so mntk geng2 artis tmbahkan ilmu dalam bidang masing try berdaya saing mcm artis2 baru mcm YUNA…explore outside dr msia……

  11. Actually Gemilang takde sapa pun boleh nyanyi better than Jaclyn Victor,vocal Jac lebih tinggi. Accent utk lagu Grenade pun tak berapa kena.tapi dia mmg the best among them. Ape2 pun tahniah!

  12. tahniah diatas kemenangan tu…sian gak kalo penyanyi selain ct nurhaliza menang kat luar negara tak dpt liputan meluas kalo si ct mesti kepoh jadinye…

counter statistics