Friday , December 9 2016
Home / Lain-Lain / Taip @Apasuka!

Taip @Apasuka!

Hai uols! Blog Media Malaya tersohor kembali lagi dengan tambahan 1 lagi perkhidmatan terbaek yang tiada di mana-mana blog hiburan laen untuk pengunjung semua. Perkhidmatan terbaru ni kami namakan sebagai Taip @Apasuka!

Kenapa kami letak @Apasuka? Eh suka hati kami-lah nak letak nama apa sahaja. Hahaha! Gurau ok, jangan ada yang emo.

Apa ada dengan perkhidmatan ni? Kalau uols rase seperti contoh-contoh di-bawah, adalah wajib bagi uols untuk join Taip @Apasuka!

  • Bos saya macam haram suka marah saya. Taip dan hantar ke Taip @Apasuka!
  • Kawan saya tak bawak kunci rumah. Taip dan hantar ke Taip @Apasuka!
  • Hari ni nak buka bla bla bla. Taip @Apasuka!
  • Tahun ni raya tak meriah sebab awek aku lari. Taip @Apasuka!
  • Senang kata taip sahaja yang uols suka atau benci atau apa sahaja-lah dan hantar ke Taip @Apasuka!

Kita akan tengok ayat siapa yang paling popular! Kami akan adakan pertandingan melalui ini tak lama lagi. Tungguuuu! Oh ya tidak lupa juga, kami banyak menyediakan perkhidmatan untuk uols semua. Just layari halaman Perkhidmatan di-atas.

ps: Dah tengok robot dari Jepun menari lagu Nobody oleh Wondergirl sejibik Wondergirl! I like!

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

counter statistics