Tuesday , December 6 2016
Home / Lain-Lain / Takziah! Youtube2u.com di godam

Takziah! Youtube2u.com di godam

youtube2u

Youtube2u telah di godam! Ya, bukan Youtube tetapi Youtube2u. Youtube2u adalah laman web muat turun video dari Youtube milik Izyan.com yang merupakan musuh ketat MM sejak blog ini mula ditubuhkan kerana dia rajin mencuri gambar di sini (— Sebab itu sekarang gambar di blog MM mempunyai watermark). Laman web tersebut telah di hack oleh kumpulan dari gugusan Arab yang diberi nama Team 007. Laman web itu yang meniru sebiji seperti perkhidmatan yang disediakan oleh MM iaitu Youtube Converter akhirnya tertumpas kerana kecuaian pengendali laman webnya. Takziah diucapkan.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

4 comments

  1. erkkk.. xpenah dgr plak psl nih… wah wah wah terer org erk dok godam2…
    MM, xde ke amik gambo exclusive lingkaran bulan mlm tadi? aku ade amik tp bese aa tepon murah huhuhu… x lawa aaa. Lagipun mlm tadi cam nk ujan je. pakcik kat umah aku ade bgtau, mende ni dah bese jadi dulu, tp laaaaaaaaaaaaaagi clear laaaaaaaaaagi cantik… masa tu ye mude2… First time beb aku tgk, mmg jakung giler heheheh…canteeekkkk… mcm pelangi keliling bulan !!! Kebesaran ilahi..amin…

    • gambar xclusive cam takde ar ewiezz, aku tgk pulak astro.. bayar je tiap2 bulan tp tak tgk pun.. hahaha.. tapi nanti aku usahakan kalau ada k

      • hehe,,,ooo org panggil lingkaran tu Halo (patut aaa smlm org barat dok sambut Haloween). Siang halo atau lingkaran tu kat matahari, tp bhaye tgk ngan mata kasar…mlm plak lingkaran ala2 pelangi gtu kat bulan… besar sungguh ciptaan Allah… amin..

counter statistics