Tuesday , September 27 2016
Home / Dunia Artis / Tam Spider Bertunang

Tam Spider Bertunang

dv_01.1

DALAM diam-diam rupa-rupanya Tam Spider sudah pun menjadi tunangan kepada Aida Mustaffa, 28. Mereka mengadakan majlis pertunangan secara sederhana di Pontian, Johor pada 15 Ogos lalu.

Menurut Tam, mereka akan bernikah selepas raya. Namun, tarikhnya belum ditetapkan.

Menurut penyanyi Rela Kupujuk tersebut, majlis persandingan akan diadakan di Pontian diikuti di Melaka iaitu di rumah keluarga sebelah ibu Tam.

Cerita Tam, dia sudah lama mengenali Aida tetapi hanya bertemu dua atau tiga kali dalam setahun. Baru tahun lepas mereka menjalinkan hubungan yang serius.

Kata Tam, sudah sampai masanya untuk dia memikirkan tentang tanggungjawab menjadi suami semula setelah 11 tahun menduda.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

4-birthday-yana-samsudin-mediamalaya

Sekitar Majlis Ulangtahun Kelahiran Yana Samsudin ke-31 (7 Gambar)

Semalam merupakan majlis sambutan ulangtahun kelahiran Yana Samsudin yang ke-31. Majlis disambut bersama peminat-peminatnya, staf ...

24 comments

  1. Wah!
    Tahniah lah Tam.
    Semoga perkahwinan kali ni
    kekal selamanya.

  2. Alhamdulillah…. lama erk dia menduda, jarang tol jupe. Sekali tgk ingatkan si Fauziah Ghaous heheh..terkezut den.
    Semoga jodoh berkekalan hendaknye…amin

  3. lg lawo dari poziah ghout 2 la..hehe

  4. Tam ensem

    • tp Tam tu putih sesgt,,melepak2. klu gelap sket, pi aa berjemur sket sure nmpk maskulin sket…

      • dh mekap mmg la nmpk putih..pdhl xde la putih mn pn tam ni

        • aku penah jupe dia ye wak show kat shopping mall… muke ye aaa leh tampal bedak beb..tp tangan tu takan le dia nk letak foundation cam nk msk pertandingan ratu cantik laks ehheeh… xpun aku ni gelap kot huhuhu… hubby aku pun putih dr aku waa!!!!!!!!!! bkn gelap, sawo matang hehehe (pujuk diri sendri)

  5. yeke..sdp ke jus tu..brp ? nk bli..haha

  6. huhu..rustam,rustam
    owg pontian jgak ko pilih.
    aq mmG patah ati wey ngaN ko.
    lame aq tggu ko.
    idop pontian!!
    ngam2 hO

  7. ampeh..kawen jgk dia dgn org pontian..ingat dia xnak org pontian..dlm rmai2 awek pontian tu naper la xpilih aku.hehehee…(nasib dh kawen dgn cek abg ganu)minaat sgt dgn si gg kapak ni..tp xda jodoh lak dgn aku..xdpt aku dpt org kg aku pun xpe lah,,,,huhuhuhu…

counter statistics