Monday , December 5 2016
Home / Gossip Panas / Tarian erotik di toilet, Elyana atau orang lain?

Tarian erotik di toilet, Elyana atau orang lain?

Beberapa hari lepas, kecoh sebentar mengenai video yang dikatakan Elyana menari secara erotik di dalam bilir air dihadapan temen-temennye. Walaubagaimanapun, Elyana telah menafikan perempuan di dalam video tersebut adalah dia melalui laman web rasmi fan clubnye di Elyana Official Fan Club.

[quote]Adalah dimaklumkan bahawa perempuan yang mirip Elyana dalam video yang anda tonton adalah BUKAN Elyana. Diharap semua tidak ada salah faham dalam kepala tu. Memang 100% bukan. Perkara ni dah di-confirm-kan sendiri oleh tuan punya badan..[/quote]

Tetapi, nampaknye kru Kopi Milo sekali lagi telah membongkar bukti untuk memastikan sama ada video tersebut adalah Elyana ataupun pelanduk dua serupa seperti yang dimaklumkan Elyana.

Kopi Milo menyatakan terdapat 2 bukti bahawa video tersebut adalah Elyana namun mereka menanggapkan sebagai hint remeh sahaje. Melihat dari video perbandingan yang dibuat kru Kopi Milo tersebut, kami dapat menilai Elyana terdapat satu habit yang serupe ketika menari.

Baca bukti-bukti tersebut di blog Kopi Milo sekarang!

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

9 comments

  1. boleh percaya ke bkn elyana…maner ada org m'gaku klu buat salah….

  2. blah la elyana..dh terang tu die..mcm la org sume bodoh.. nk cover..blah..perangai hancur!!!

  3. Dah tengok video tu..hampeh awek dari sabah la tgh layan kat disco kot….muka jer macam elyana…tapi kalau aku dapat pun ok gak sebab nak elyana tak de can…cuba pump up the volume….bahasa digunakan bahasa orang sabah bah…

  4. menari smapai nampak alur punggung, x malu ke?

  5. ada2 kamu kait kan org sabah..napa,org sabah ja ke yg buat benda x senonoh bgitu?

  6. 100% conf itu adalah elyana

  7. itu mmmg elyana.. dia mmg geng dgn budak2 sabah.. dua budak pmpuan tu mmg budak sabah yg berkawan baik dng elyana.. i kenal dng budak sabah tu..

  8. lantak la ape owg na kt ! sume owgg ad wat slp la .yg commnt2 tu punn bkn bek sgtt kn .ta ya na cri slhh owg .law dye skli punn .bkn dye wt tger show dpn boy punn .adoyy .kecohh ar kowgg nih .mcm ta pnh alami alm rmja jew .look at ur face in mrror 1st .

  9. lalalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa arrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

counter statistics