Wednesday , September 28 2016
Home / Lain-Lain / Teka: Ia akan meneka nombor uols

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

8 comments

  1. aik..x sume..aku teke lain yg kuo..hahaa

  2. ooo sy da faham da konsep game ni mcm mana..
    hehehe that why la dia tau kita pilih nombor apa..
    kalo korang pasan cth no yg korang pilih no 9 ( warna hijau )
    tp nomnor korang tu lam house yg kaler biru..kat situ da tau da yg sbnrnya nombor yg berwarna biru xubah tp komposisi no 9 tu je yg berubah warna..hehehehe

  3. kuncinya pada soalan yg warna nombor n soalan pasal rumah mana yg ada no yg kita pilih tu. contohnya kalau kita pilih 1, then pada soalan pertama kita akan pilih warna pink (kalau tak silap).nombor yg mempunyai warna yg sama dengan warna no 1 adalah 21,22,14,6 dan 1. soalan yg rumah mana yg ada no kita tu,dia dah asingkan nombor2 yg sama warna ni kedalam umah yg berbeza.so kat situ dah kantoilah apa no yg kita pilih.soalan lain mcm saje2 je diletak.

  4. tak betul pon dia teka..aku amik 24, dia kata 19

    • btl tu,,kalo plh kaler ape same dgn no..cmtu bkn majik la..mmg die datau kte pnye no dr awei..ape daa..kuiz merepek jer

    • maybe sbb ko sebut no ko slow2 not out loud..hahaha…tapi senang jer tau trick dia ni…kantoi punya game

  5. hahaha…really easy la konsep die…

  6. x magick pun.. game logik je ni..

counter statistics