Saturday , October 1 2016
Home / Ngetop / Teka Siapa: Siapa artis ini?

Teka Siapa: Siapa artis ini?

Teka Siapa kembali lagi. Dukacitanya, teka-teki ini masih lagi tiada hadiah yang sesuai untuk peminat Media Malaya. Kami sedang mencari idea bagaimana untuk memberikan hadiah yang sesuai untuk pemenang Teka Siapa di Media Malaya. Apa pun, cuba teka siapa artis ini? Jeng jeng jeng!

siapa-artis

[poll id =”19″]

Jawapan sebenar ialah Amy Mastura, dan hanya 29 daripada 355 pengundi berjaya mengundi dengan tepat. Cuba lagi diteka-teki seterusnya 😀

Disebabkan komentar penulis bernama hemohemo tidak bersetuju dengan jawapan penulis, dan menuduh penulis menipu semua pengundi. Disini penulis beri sikit penerangan mengenai gambar tersebut. Senario musim baru diserikan dengan penampilan istimewa artis undangan iaitu Amy Mastura, Bienda, Maya, Apek, Munir, Hamdan dan lain-lain lagi. Digambar tersebut ialah aksi Wahid dan Amy Mastura dalam satu episod musim terbaru Senario.Ifa Raziah adalah lebih berisi berbanding di dalam gambar ini, dan mimik muka yang dibuat Amy Mastura telah menipu ramai pengundi bahawa ia adalah Ifa Raziah.

amy-mastura

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Dash-Cam-Kemalangan-23-MEDIAMALAYA

Super WTF: Kompilasi kemalangan kereta menggunakan dashcam #23

28 comments

  1. oooo x aci aaa 'photoshop' kan gambo… gmbo aku pun leh diadjust jadi jessica alba ke ihiks!!!

  2. hotak ko tu IFA RAZIAH LA..jgn arr nk bodo2 kan org plak……………sengalllllllllllllllllllllllll

  3. oii media malaya tuh IFA RAZIAH la bongokkkkkkkkkkkkk…….kolo ko nk menang gak………….nahhhhhhhhh hamekkkkkkkkkk….bodo sengal tul

  4. btoi2 xde pe amy mastura lgsug pong

  5. huhuhu..ader jugak yg salah teka ke??ades…

  6. btol la ifa raziah…tgk telinga capang pun tau…tu bukan telinga amy mastura la sengal

  7. bodo nyer mediamalaya nih….sume voters vote IFA RAZIAH!!!!!!!!!!!!!!! PASTU KAT KOMENTAR2 ni pun kata tuh bkn AMY MASTURA……tu iFA RAZIAH..lg mau MENANG……….wat klakar arr ko mediamalaya!!!!!!!!!!!!!!! tul tu LALA…ifa raziah tuh kan ke telinga capang………sb aku matian matian kata IFA RAZIAH sb aku de tengok kat web ne tah,,tuh mmmg dia tuleh iFA RAZiah & WAHID…..wakakakah……….ape2 ajelah……..cuma aku xske manusia hipokrit..asik nk betol kan mende yg TK BETOL….adiossss

  8. aik tu kan ifa raziah yg gedik2 tu..ape plak amy mastura..lain sgt rope nye..ish ..tipu ah
    wahid dh g haji pn nk pegang2 pompan lagi ke? ape laa…blagak je baik

  9. lor..bkn ifa raziah ker??
    adoi..x mcm muka amy mastura pun..huhuhu

  10. tu ifa raziah kan??? pesal nkdo2 nih?? tp mmg betol tu ifa aziah BUKAN amy mastura..uhuuuu

  11. salam..untuk pngetahuan smua,gambar diatas adalah IFA RAZIAH, die diundang berlakon dalam citer senario musim baru..kalau x percaya search dekat sensasi selebriti, budiey punya blog.segala detail ade kat situ.

  12. okla okla.. korang betul la :'(

  13. ntah apa2 ntah.media malaya ni..dah terang lagi besuluh……lawak2 ingat pmbaca ni bodo-bodoh… siap ckp org beruk lak tu..apa lah… kalu bagi teka tekuk ini kat beruk changlung pun depa tau ini ifa…

  14. tah dah salah, then suke2 ati pangil org beruk lak…media malaya yg beruk sebenarnya…

  15. ha hamek ko TUANTANAH………………kemain ye ko kata aku BERUK la..ko la BERUK!!!!!!!!!!!!!!!!!! SUME ORG KATA TUH IFA RAZIAH lg ko nak kata AMY MASTURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MMG KO BERUK!!!!!!! tang mane tah katanya AMY MASTURA!!!!!!! beruk tul……….tul tuh MAYNEE….aku de tengok kat budiey.com arrr..sb tuh aku kata IFA RAZIAH!!!!!!!!! tp kolo tk tengok budiey.com pun mmg sah2 tuh ifa raziah!!!!!!!!!!!!!!!!!!! oiiiiiiiiiiiiiiiiTUANTANAH len kali xyah arr nk anjur2kan TEKA SIAPA….wat MALU DIRI SENDIRI JERK…..wooooooooooooo MALUUUUUUUUUUUUUU ooooooooooo….mari kwn2 kita boikot MEDIAMALAYA…KAHKAHKAH

  16. hah kan betolll tuh ifa raziah..malu nyer akuuuuuuuuuuuuuuu…mari ramai2 kita BOIKOT MEDIAMALAYA!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ish2 sian mediamalaya…..MALUNYERRRRRRRRRRRRRRRRRR

  17. hahaaaaaaaaa kan ke dh dpt pingat beruk MEDIAMALAYA NI

  18. bodo nyer MEDIAMALAYA nih….ske2 jeerk bg teka teki pastu TAKTAU JWPN……hhaaaaa malunyerrrrrrrrrrrrrrrrrr pastu ske2 ckp hemohemo tuh beruk..ko arrr beruk

  19. xde nye ni amy mastura..ni ifa raziah..ifa raziah bkn cantik pn..poyo je..dh la cucuk2..muke pn dh rupe x asli je..serius die bese je x cantik pn..hahaha.mcm org tua je..hahahaha

  20. mediamalaya ni suke cari gado ke ape? nk salahkan org..pdhl diri sndr yg salah ..ape la lu!!

  21. hak ah tuh IFA RAZIAH la mediamalaya!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sengal ke hape mediamalaya nih……………aku rs mai arr kita ramai2 boikot jerk MM nih……SLH SENDIK PASTU NK BENGANG2 LAK….KO NGAN AZWAN ALI SAMA ARR leh wat geng!!! wakakahhhhhhhhh MM xyah wat teka teki g arr….wat malu diri sendrik jerk….wooooooooooooooooo malu ooooooooooooooooo

  22. sabor..sabor…kite tgk je cite ni nt…siapa punye badan ni..hehehehe

  23. hahahaha…..

  24. eh saya peminat setia AMY MASTURA! tu bukan kak AMY tau

counter statistics