Sunday , December 11 2016
Home / Dunia Artis / Teka-teki bergambar: Siapa saya?

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Puteri Sarah Liyana kini hamil 4 bulan

Puteri Sarah, pelakon dan juga isteri kepada pengarah terkenal, Syamsul Yusof diberitakan bahawa kini sedang ...

24 comments

  1. pompuan lesbian dalam cita histeria kan

  2. adoiii…ini norliyana la…pengarah slmt pagi cinta…btul la dia blakon citer histeria jadi ppuan lesbian tu…cantik kate ko admin???xder la cantik mane pon…biase je aku tgk…ni aku dah bagi jwpn dah ni…dpat adiah x???

    • teka-teki ni saje², tapi akan datang mediamalaya bakal memberikan hadiah kepada pengunjung yang bertuah.. nantikan ya!

  3. mane ade liana ni blakon histeria..sukeati ko je kan

    • EKH ADE KE BERLAKON HISTERIA ???
      ADE KE NAPE AKU X PERASAN…
      EKH JAP JAP..
      YG JD PENGAWAS TUK JAGA DIEORG TU KE???
      EISHH ASAL MS KT SITU DIE X LAWA HAHAHHA
      SAH MMG DIE N X LAWA HAHAHHAA

    • btol la ade…yg jadi pgawas lesbian tu…itu dia la tu…muke mmg xlawa pon

  4. hmmm….tak penah tengok pun awek nie….konfius….

  5. Oooooo… minah ni aku kenal sangat….
    Jiran sebelah mak sedara aku punya ketua kampung…
    Selalu nampak berkemban jemur kain kat belakang umah…
    Takder la cun mana pun….cun lagi pasha sendat…

  6. owhh nie mber aku satu sekolah dulu..
    ms aku from 3 die from 5..
    die nie memg perasan lawa cket..
    gedikz memanjg…
    xabis2 mencapap…uhhh buhsan…

  7. Yup Norliana Samsudin, betul kata u all tu. dia berlakon histeria.
    muda2 lg jd pengarah kan. dulu dia penyanyi thn 2002 lupa dah dia nyanyi lagu apa, dikenali sbg yana tp x naik. masa tu pun dia artis MIG Records seangkatan dgn Azrin, Fifi & Maya Karin (Erti Cinta)

  8. ala artis indon ni…btol x

  9. bdk uitm..tgl kt puncak perdana..1 blok dgn rumah sewa aku.

  10. PORNSTAR OR DRIFTER??

  11. ala..
    ni yana ni..
    yg nyanyi lagu tema utk citer yg erra blakon jd anak derhaka besama yusri tu..
    btul x?

  12. nama dia yana…dia pengarah citer selamat pagi cinta kalo x silap aku…dia penyanyi gak lagu tema drama hingga hujung nyawa…dia menantu x jadi khatijah tan…

  13. ni yana samsudin

counter statistics