Thursday , September 29 2016
Home / Lawak Jenaka / Terbaru: Sony PSP sekecil lighter

Terbaru: Sony PSP sekecil lighter

Teknologi terbaru yang dibaru dikeluarkan, alat permainan Sony PSP kini berwajah baru, tampak kompak dan lebih kecil sehingga sekecil saiz lighter. Atau mungkin… lihat gambar seterusnya…

psp1

psp2

Atau lighter yang sebesar Sony PSP… Hahahaha!

psp3

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

1-Artis-Sama-Tapi-MEDIAMALAYA

Super Lawak: Artis Sama Tapi Tak Serupa (7 Gambar)

Macam-macam idea peminat Malaysia ni apabila mencari pelanduk dua serupa artis kesayangan mereka. Tapi macam ...

12 comments

  1. hahahahah!!! klaka tol. Klu ade aa sekecik comel camtu, seronok ke main game? main game lam henpon pun xbest, kena screen besar klu ble sebesar TV 20" ke atas lai aa best heheheh…

  2. hmm keseorangan aku… hah! smbg lai, lighter tu punyelah besor cam nk bakar umah je… eeii bhaye tol. harap2 replica je x pun propotaip punye

  3. hahaha….trick je tu….tp gambar psp tu aku pun hampir tertipu..ceit!!

  4. tah..kecik beno,.mane puas nk main game mcm tu..kecik je ape pn xnmpk..hahaha..buang duit je bli..hahaha

  5. memang ada punn lighter besar tu,,,

  6. ???ye ke?aku xpna nampak pun??

  7. cam botol minyak wangi jek….

  8. MMM….Rupanya lighter yg sebesar PSP….Kah kah kah….Tajuk berita yang mengelirukan…inilah mainan dunia media…

  9. ceh! igt ye2 je…

  10. lighter beso tu kat chowkit byk.. RM4 jerk.. ak slalu gune wat bako arang shisha.,. hahaha

counter statistics