Saturday , October 1 2016
Home / Ngetop / Terjojol Mata: Lagi Gambar Sharifah Sofea

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Dash-Cam-Kemalangan-23-MEDIAMALAYA

Super WTF: Kompilasi kemalangan kereta menggunakan dashcam #23

15 comments

  1. Mak besarnya besnye garpas

  2. banyak air tu.. =)

  3. biar la sofea nk pakai ape pun… nk tgk, tgk la… x nk tgk, x payah tgk.. suka hati dia la badan dia…

  4. mmg le badan dia tp xmalu ke…baik xyah pakai baju.

  5. Toing! Toing! Toinggggg!!!

  6. uih.. dpt nyonyot pon sedapp ^_^

  7. macam ni kata terjojol mata ? tak menarik langsung taruhla gambar betul2 seksi Enter text right here!

  8. sedang msk ranum buah tu

  9. die nie yang blakon sbg Katrina dlm Nur Kasih tu kan.
    sal nampak can laen?

  10. tul baek punyer…

  11. besaqnya.klu jadi biniaku malu nak bawa jalan nie

  12. dapat isap ni,memang tak dahaga selamanya..hahahaB)

counter statistics