Friday , September 30 2016
Home / Dunia Artis / (Terkini) Akhil Hayy bercerai talak satu

(Terkini) Akhil Hayy bercerai talak satu

Menurut sumber dari Gua, Akhil Hayy kini telah menceraikan isterinya dengan talak satu di’depan hakim Mahkamah Rendah Syariah Ipoh pagi tadi. Akhil Hayy dan isterinya yang hidup bahagia selama 14 tahun dan dianugerahkan 6 cahaya mata akhirnya mengambil keputusan untuk menceraikan isterinya. Punca perceraiannya dikatakan datangnya dari orang ketiga yang dihebohkan media sebelum ini dikatakan Waheeda dan Akhil Hayy banyak meluangkan masa bersama. Ada juga yang mengatakan mereka berdua sudah pun berkahwin secara senyap.

ps:—  Sukalah kau orang blog hiburan diluar sana yang memburuk-burukkan lagi keadaan. Ingat satu hari tuhan balas juga apa yang anda telah lakukan, What goes around comes around.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

18 comments

  1. Sedey tol dgr org2 Muslim kite bercerai berai… cian anak2. Bapak kompem kawin lain, ibu pun masih jelita, sure ade org usha punye… Jgn le salahkan sesiapa, org ketiga ke keempat ke apa ke.. bg aku masing2 ade wak kesilapan, akil tu tatau psl apa tergamak tinggalkan anak isteri berbulan2, si isteri plak, silap pilih cenel nk ngadu, paham2 le press ni makin mensensasikan cerita, dia sepatutnye rujuk pada yg pakar, kaunselor kat pejabat kadi tu mmg keje dia bg kaunseling, Waheeda plak, mengeruhkan lagi keadaan, pesal le g kawan rapat ngan laki org… akal ada kaa….
    Kite plak….jagalah umah tangga masing2 plak erk….

  2. dulu saya ingat akil hay ni seorang magician mcm david blaine.. hahaha

  3. Ya Allah kesiannya…muda2han mereka hidup bahagia selepas ini…

  4. So Maizawati dah jadi JANDA kali Ke 2. Beringat ler pulak jgn ambil laki orang. Setiap perbuatan ada balasannya. Meng aibkan suami sendiri. Byk dengar cerita dari mulut Maizawati sahaja.

  5. Macam mana pun aku tetap respect ngan Ustaz Akhil Hayy.

  6. KONPEM MAIZAWATI DAH JADI JANDA KALI KEDUA YE
    TAKKAN NAK KIRA KEPALA LAKI LA PULAK OOOIII

  7. dh akhil hayy ade pompan lain sape x bengang..elok la berpisah dr tangung derite dpt laki mcm tu..xde rope ustaz lgsg..pangei ampeh!!

  8. Wah!! emosi ceh. Tol aaa aku yg bergelar isteri mmg aa sakit ati jiwa raga pankreas usus bla bla bile tahu hubby kite ni ade awek lain huhuhu…
    Maizawati tu cantik lai, sure kompem ade yg usha2… just jgn le plak teeeeeerkawen laki org erk. Alang2 dah tahu perit org amik laki kite, jgn le plak kite wak menda yg sama…cian kaum sejenis kite..Ramai lai org2 bujang (see Rita Rudaini MJ gak, kawin ank teruna dah ble baby skarang,,,alhamdulillah), bujang telajak pun ramai (establish tu) & duda yg kematian isteri pun ramai lai…..

    • dh btl..deme cerai sbb kes ape? dh waheda tu main dgn laki org..sape x marah..ape la..kamu tu jg je laki kamu tu baik2..hahaha..tu artis la byk kebas org punye je..huhu..org bese pn ade gk..

    • aku nak komen sket nih…korg salah kan laki…korg x pk ke?y rampas laki korg tu adalah kaum korg sniri…so..jgn salahkan laki 100%.aku x salahkan mana2 pihak..tp biar la adil…jgn pk n marah ikut nafsu…apa y btul..jgn di salahkan..dan sbaliknya….btul x mediamalaya?lau x btpuk sblah tgn..manakan brbunyi…so..dua2 salah..bg kes ni..smua salah..akil sbb tinggal bini lama2..bini akil lak jual crita kat media cetak n elctronic…waheeda sbb rapat sgt ngn laki org..press sbb mburuk2kan lg keadaan tanpa bukti y mengesahkan khabar angin y diorg dgr…kita sbb sibuk2 nak tau hal diorg y myebabkan kes ni lebih hangat…

  9. well….we wait n see… waheeda tu kawen ke tak ngan akil…
    tetiba akil kawin ngan org lain…teng3x….
    Yg paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaling aku harapkan…rujuk aaa smula. Cian ank2 tu isk isk isk isk….
    Buang yg keruh ambil yg jernih…

  10. bini die udoh xnak la..laki rope tu buang kt tong sampah je..hahahaha

    • beb… ckp cam blum kawen je lai keh keh keh keh…. byk kes lam paper dan luar paper , laki jadi penagih dadah tegar pun si isteri still setia lai… heran bebenor aku…. Gtu aa klu dah syg even wpun bkn kerana sayang, hanya kadang kala 'terkenang' (lirik lagu Alyah)….
      So aku x brani aa ckp besor, kang terkena baru tau… so kena paham2 le…

  11. dunia – dunia….apa nak jadi dah…..

  12. laki,dok jauh,nampak wanita dahi licin,tegang sampai lupa anak bini..benda ni takkan jadi kalau laki pompuan sama gatai…bg aku akhil hayy bukan laki pilihan yang terbaik..laki soleh dia takkan ceraikan bini dia…dia sebagai ketua tak pandai nak selesaikan masalah….jgn salahkan maizawati…semua itu berpunca dr suami juga.dah banyak ilmu didada pun tak leh nak pikir…bila sayang bini dlu janji macam2…bila dah tk suka,cerai je sesuka hati…burukkan dia sana sini…laki tak bailk rumah 3 bulan,kalau aku pun bengang gak.teraniaya ooo…bini perlukan kasih syg,belaian dr suami..suami kena paham,bila gaduh ke,apa ke,isteri mesti nak suami ada dirumah…waheeda akan rasa syok kawin dgn akhil hayy..sebab apa??seronok la..sekarang ni bila dah galas tanggjwb,bela anak,akan timbul juga macam maizawatii rasa…biar dia rasa betapa letihnya menjalani kehidupan hari2…dok rumah tak keja,boleh ke tu???wanita kat luar banyak yang cantik2…orang laki semua tak leh percaya 11% walaupun suami sendiri…ingat tuuuuu…..

counter statistics