Wednesday , September 28 2016
Home / Dunia Artis / The Pink Ladies: Siapa runner-up tercantik?

The Pink Ladies: Siapa runner-up tercantik?

Jika saya meletakkan Scha Al-Yahya sebagai peserta sudah pasti lima gadis yang lain akan menemui kekalahan. Maka saya meminta pembaca memilih runner-up untuk artis perempuan tercantik di’dalam kumpulan The Pink Ladies dalam filem Histeria. Calon-calonnya ialah: (Mengikut turutan: Liyana Jasmay, Scha Al-Yahya, Noris, Talya, Norliana Shamsudin dan Ainul Aisyah.)

29

liyana

noris

talya

yana

ainul

Undian akan ditutup pada 28 Disember 2008 jam 12.00 tengah malam.
[poll id =”8″]

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

12 comments

  1. liyana xcntik la..tp cute haha 🙂

  2. liyana xcntik la..tp cute..haha:)

  3. tolongla ainul aishah x cantik langsung…very typical plain jain….

  4. yup…ainul aishah slalu vote tuk diri sendiri n slalu suh kwn die vote tuk die…hahahah…xblh bla siot..persan gle..

  5. dkt myspace,ainul aishah suh kwn die vote….hahha…gile xblh bla

  6. aku rs ainul aishah vote tuk diri sendirila…hahahhaha

  7. yup…its ainul aishah voting fo herself…tolongla…bodo ale…hahahh

  8. haha.korang ni dengki dkt ainul aishah ye?dkt myspace dia xde pon dia suruh org vote?ni mesti sume dengki kat dia sbb korang tak secantik dia. harharhar

    terima je lah kenyataan yang dia ramai peminat bkn mcm korang ni.kasihannn hadoii

  9. x baik nk banding2 kan die0rg..
    smau kakak dlm cite ni cantek+hot..
    ..
    p/s..ezam cuak tgok cite ni…

  10. klu scha ade, aku vote die..
    tp da lame da ni..
    hehe~

counter statistics