BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Wednesday , February 10 2016
Home / Dunia Artis / Tiz Zaqyah berduet dengan Yassin, lagu tema Nur Kasih The Movie

Tiz Zaqyah berduet dengan Yassin, lagu tema Nur Kasih The Movie

Haa.. kao hado? Seriously kami suka suara Tiz Zaqyah, bile dengar lagu ni macam gabungan suara Elyana dengan Waheeda. Powerful voice. Tapi bile berduet dengan Yassin, lagu ni macam ada something wrong-lah kan? Do you guys agree? Oklah, taknak komen banyak pasal suara dan gandingan suara dalam lagu ni, kang ade pulak yang sentap hati mak nak dengan kami.

[jwplayer mediaid=”18461″]

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

13-Akim-Stacy-Kahwin-MEDIAMALAYA

Sekitar Majlis Resepsi Perkahwinan Akim & Stacy  (18 Gambar)

Berikut antara gambar-gambar kemeriahan di majlis resepsi perkahwinan Akim AF dan Stacy AF yang telah ...

4 comments

  1. konfius dgn tone suara sama mcm laki. but.. ok ok aje..

  2. rasanya xsesuai suara tiz duet dgn yassin.. kalo dia nyanyi sorg lg best…suara tiz blh thn sedap..kna blajar vokal lbh utk lbh mantopp=)

  3. rosak lagu ni….ai

  4. blh tahan la suara tiz zaqyah ni..

counter statistics