Sunday , October 2 2016
Home / Dunia Artis / Tiz Zaqyah bersama kekasihnya (7 Gambar)

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

12 comments

  1. yang pakai cap tu bukan ex- anne ke?

  2. Ok la korg ni

  3. Kenapa takleh terus menikah ye?

  4. Blm sampai seru utk menikah…ingat senang ker nj menikah?

    • Aik nak bernikah nak kena seru ke? Soalan kamu ni sungguh pelik bile membacanya

    • apa yang susahnya?? bukannya masing2 orang susah x de duit. nak kata x de masa party2 boleh pulak ada masa

    • susah nak menikah? cari 2 saksi, bapak/abang/adik lelaki jadi wali, pegi pejabat agama, daftar dan nikah. mas kahwin seringgit pun takpe. susah ke? sempitnya fikiran kau.

  5. ptt ler putui ngn remy upernyer dia ni kaki clubbing,peluk sana sini…laalaaaa…

  6. Takutnya tengok org islam @ melayu skrg…mintak dijauhkan lah dari jadi cam gini..mmg diri sendiri x la baik sgt tp xnak la jadi cam gini

  7. baru lah amarekaaaaaaa….tak amereka lah klu tak parti…….u fak me..i lick urs…..aeuww………macam haremmm B)

  8. muka cantik, innocent.. tapi..~
    smoga dia dapt hidayah … amin..

  9. Ni kelab dekat jalan berangan bukit bintang ni… Ada hotel international port baik… Condo…. Memang foreigner je lepak sini…tp nampak lambo, exclusive kereta mewah plat Mas kat sini….. Koyak ko Tiz Zaqyah…. Hancusss hati aku.kah3.puiiiiiii

counter statistics