Saturday , December 3 2016
Home / Dunia Artis / Tiz Zaqyah & Fouziah Gous dalam majalah Keluarga

Tiz Zaqyah & Fouziah Gous dalam majalah Keluarga

Bulan Jun 2010 yang lepas, Tiz Zaqyah & Fouziah Gous telah menjadi covergirl untuk majalah Keluarga. Tiz totally beautiful tapi Fouziah? Erm fugly lah. Wig failed lah! Lagi gambar mereka di bawah. Agak-agak Abang KopiMilo keluarkan tak majalah ni dalam blog dia? T_T

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

6-julia-ziegler-kahwin-mediamalaya

Julia Ziegler Kahwin Jurutera Januari 2017 (6 Gambar)

Untung badan jadi artis. Pelakon Julia Ziegler akan menamatkan zaman bujangnya dengan bakal menikahi seorang ...

7 comments

  1. suka la tiz…cantik..berlakon pun best…padan sangat nak lawan si fasha dr semua aspek..baru dia tau…bukan dia sorang je bagus…

  2. pada aku fauziah ni mmg takde la cun mana..blakon pon ala2 je.. cuma aku rasa body dia yg mantap, tinggi langsing..tiz zaqyah lak muka mmg cun abes, cuma badan plum2 geram gitu..hahaha..so mmg tiz n fouziah ni takleh nak compare la..mmg kalah la pojiah..

  3. aku rimas betul laa dengan rambut fauziah tuh.
    sila tukar style rambut yer
    *aku yg tengok plak rimas kan haha*

  4. mmg cumei… kang best klu artis2 kita pakai sopan cenggini bila bergambo lam majalah… sejuk mate memandang…

  5. Kelebihan TIZ juga..dia senyum nampak ikhlas..tengok mata dia laa..senyuman bawa ke mata..maniss..geram tengok kan..lagi pula dia ni tak kurus..chubby ckit..lagi comel hehee..
    FOUZIAH..rambut dia kot yang tak sesuai dengan rupa bentuk muka dia..hehee..but dua2 cantek..semua orang cantek..

    • btul2.penah tserempak n dak Tiz ni d IKEA.n mummy dia.tgh beli perabot .bla sapa je dia trus layan.mmg mesra alam dak ni.kpala gila2 skit.suka ketawa.kdg2 aku heran mcm ne dia bleh bwk watak NUR AMINA yg tu sbb dia n watak tu 360 darjah perbezaannya.sbb tu aku kagumi bakatnya wlupun sosialnya bleh le tahan gak !.smpt ckp gak n mummy dia. ank manja rupanya.mak dia ckp klu n daddy dia lg manja……hehehe

counter statistics