Thursday , December 8 2016
Home / Dunia Artis / Tiz Zaqyah hot hot hot!

Tiz Zaqyah hot hot hot!

Kami tau kami tau, peduli hape kami kalau uols marah kami sebab terlalu obses dengan Tiz Zaqyah. Takkan kami nak obses dekat Fasha Lendut pulak kan? Cantik betul Tiz Zaqyah, potong jari lah Jenglot tak layan Tiz Zaqyah ni, mesti sebab dah kantoi sms Tiz Zaqyah oleh Fasha Sanda sebab tu die kate Tiz yang menggatal kan. Padahal kalau tak kantoi dengan Fasha lagi, konfem Jenglot tu masih melayan. Jenglot ialah name baru Jejai versi blog kami 🙂

Kepade uols yang sensitip tu, ayat kami memang agak kasar sikit tapi hanye bertujuan untuk suke-suke.. Kami jarang menulis ayat kasar dalam keadaan serius. Peace kacang pis! BTW FFM23 baru abes, ramai betul blogger menulis pasal ni sampai kami seronok tengok dan lupe untuk hapdet post pasal FFM23.. Erm tak payah la yek.

Lagi gambar Tiz Zaqyah di bawah.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

12 comments

  1. MUKA dia nie ade iras wife DR SMS lah…kan?urmmm dia nie biaser2 jer tp kelakar lah make up mcm nie + her dress tue…kuikuikui

  2. Disgusting…

  3. WEI JAUH PANGGANG DARI API. DR. HALINA LAGI SWEET GILER.

  4. pendek..posing xde maruah!!

  5. mcm indon jer…

  6. picture last tu mcm agnes monica laaaa

  7. wei, tak baik la korang ni… ish3… (^^^)

counter statistics