Thursday , December 8 2016
Home / Dunia Artis / Tiz Zaqyah tayang kaki kena gigitan nyamuk (3 gambar)

Tiz Zaqyah tayang kaki kena gigitan nyamuk (3 gambar)

Haha! Ini pun boleh jadi topik tau… Apelah kami ni. Kami saje je ingin mengusik Tiz Zaqyah yang comel. Mane taknye, gambar ni dimuat naik tak sampai 5 minit sebelum Tiz membuangnya kerana terdapat anasir yang mengutuk kakinya yang berbintik dan tidak menutup aurat. Haha! Maka apabila gambar itu telah dibuang, ini membuatkan gambar ini menjadi SUPER RARE (itupun kalau Tiz tak upload balik).

Ape pun buat Tiz, kami mohon ampun. Kami juge ingin mengutuk jantanss-jantanss bajek gojes yang membebel pasal kaki Tiz ni. Yela dorang tak paham, Tiz tayang tu sebab nak tunjuk kat we’ols yang kaki Tiz berbintik jew kannzz. Gambar betis berbintik after the jump. Huhu.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

19 comments

  1. Anggap lah pangkal peha Tiz Zaqyah seperti ranting kayu buruk. hahaha

  2. mmg super rare gambar ni..

  3. tempat laen xde kene gigit ke, share la jgk

  4. poyo je nk tunjuk2 kaki..pordahh!!mcm die sorg je pnh kene gigit nyamok pn dh kecoh!! blah!! hahaha

  5. takyah la sebarkn gmba ni..makin tmbah saham die nnti. lgpn die pn dh delete

  6. klu nk share gambar ngan peminat boleh…. tp kena ada batasnye bukan nye kena ada betis dan paha nye,
    cik Tiz Z cantik orgnye dan menjadi pujaan kaum adam,, oleh demikian gambar yg sebegini mungkin akan menaikkan nafsu dan mungkin juga boleh menjurus kpd zina.
    mungkin lain kali klu nk share gambar sebegini mungkin stakat sekadar gambar di bahagian kaki sahaja, tidak perlu betis dan peha….. wallahhuallam

  7. plik ak dgn prangai sgelintir artis nie kne ggt nyamOk da kcOh pas2 nk tnjuk gmbr plak..ader bnde kne bley share dgn pmnt ader bnde smpn sndrilh Oiii!!!

  8. haha jht! kciann..mlu weyh ..klau aku,x ku mau upload pic kki bntik2..mcm lha cntek sgt … euuhh! plz lhaa…

  9. fuh…. seb baik kena nyamuk yg isap darah, kalo kena jenih nyamuk yg isap susu tak untung peminat dpt tgk tempat kena gigit nyamuk isap susu……

  10. hahahhaha.. ok tu.. gatai.. gatai..
    😀

  11. fuyo gigitan cinta nyamuk ni haha

  12. itu nyamuk jantan yang gigit tu ha…ha..ha…ha

  13. ek eleh, poyo!. aku bkn retis pn mampu bli losyen nyah-nyamuk. dh sah2 tahan 12jam. cikai ar retis zaman ni 🙁 poyo.!

  14. mksdnye die sruh ttup aurat la 2…jgn dk trdedah sne c nh…

counter statistics