Tuesday , December 6 2016
Home / Dunia Artis / Tomok dan Ayu yang mengandung bergambar di Universal Studio, Singapore (4 gambar)

Tomok dan Ayu yang mengandung bergambar di Universal Studio, Singapore (4 gambar)

Mesra sangat mereka berdue ni. How sweet. Tapi pakaian isterinye yang sedang pregnant tu agak ketat yek. Ape pun gambar ini di ambil ketika mereka bercuti di Universal Studio, Singapore ketika Ayu mengandung 7 bulan. Lagi gambar after the jump.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

10 comments

  1. mak bapak cute anak nanti lagi lah bertambah-tambah cute….

  2. boleh tahan la seksinya..

  3. wanita preggy xelok pki ketat2,sian baby la…

  4. walaupun wife die tua bnyk tahun tp diorg nampak macam sebaya je…kiut!

  5. ske tgk artis da kwen tp xOver brgmbr cm sgelintir artis bru jer cinton2 cket da Over brpgg sne cni cm da jd hak mlik kOrang plak..

  6. smlm jmpe kt ikea pn bini dia pakai ketat gle baju sluar.. (++!)

  7. huh pkai bju ketet2time gndung selesa ker???…hencik somi xtegur isteri ker???….herm herm

  8. hepynya tomok isteri dha mngndug …… congrat .

counter statistics