Thursday , October 30 2014
Home / Dunia Artis / Top 10 artis wanita Malaysia paling seksi

Top 10 artis wanita Malaysia paling seksi

Harian Metro telah membuat kajian di laman web rasminya di mana seramai kurang lebih 2 ribu voters telah mengundi untuk menentukan artis wanita paling seksi di Malaysia.

Hasil kajian mendapati Fasha Sandha merupakan artis wanita paling seksi dengan peratus undian tertinggi yaitu 14.76% (578 undian), diikuti janda kontroversi popular yang tak jadi pencen berlakon, Rozita Che Wan sebanyak 10.31% (404 undian). tempat ke-3 dan seterusnya:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

29 comments

  1. artis yg xde maruah ni la die nyer!! bodoh!!

  2. xbermoral langsung!!!!

    buat la carta yg islamik sikit…..

    nk dpt bala ke ape ni????

  3. bodo punyer metro, nk untung je tau, berite bau seks je… metro bodoh….

  4. top 1-9 sume melayu n islam..marsha yg bkn melayu islam 2 pn dpt nbr 10 je…aishhh…

  5. ape2 je lah metro ni..murahan btullah..dah lah ari2 kuar citer ade seks..DASAR AKBAR MURAHAN..isi dalam pun murahan..

  6. harian metro semakin merapu……..

  7. i like fasha sandha … memang patut pun ..dah nama cartanya paling seksi… sesuai lah sgt ..

  8. metro mmg mcm tu dr dlu lg..NAK SOH ORG BELI PAPER HANCUS DIE TU..MSTI WT TOPIK PSL ARTIS JER..PASTU SEKSI2..NK BG ORG BLI..BLAH LA METRO..BOSAN!!

  9. john dengan labunya

    apa punya artis lah xsedar diri, dorg ni bangga ngan seksi dorg, tapi sebaliknya pembalasan yg menyeksakan…

    nauzubillahhiminzalik!

  10. ya allah kau ampun la dosa2 umat muhammad ini ya allah,,

    kau buka kan lah pintu taubat untuk mereka

    sebelum ajal nya sampai ya allah sesungguh nye kau maha pengampun___

  11. oh ni la carta yg dibanggakan zarina ann julie yg tah pa per tu eh?

  12. bakal betina2 yang masuk neraka dulu

  13. alah xyh lh korang nk mengata org..biarlh nm y jg untk hburan smta2.xyh lh nk tunjuk baik sgt. Ada org tu mengata orang nombor stu,,tp prangai sndri x reti nk jg.

  14. gonjol yela.. ape la akhbar skrg ni.. hrp je org islam… tpi kesudahnye… mcm setan!!! artis ni bangang2 ugk… patutye malu pd allah….. ni x bnga dengan seksi ye… akhirat sne mne de mcm tu der… tolo….

  15. sepatutnya letak artis malaysia paling tak malu

  16. buat pala serah kat hampa

  17. hizam buat kemas…gila pangkat

  18. jgn dk terlebih seksi..
    memgeras aku tengok…nk sumbat pun ad

  19. Patutlh ramai dklngn pompuan masuk neraka.I nilh salah satu faaktornya. Jadilah perempuan yg solehah sikit. Tunjukknlh auratmu(wahai Permpuan)hanya dng suamimu.

  20. BIASALAH DUNIA AKHIR ZAMAN KATAKAN,MEMANG BANYAK PENIPUAN ANG DILAKUKAN…

  21. HEY ARTIS NK TGGU KIAMAT KE BARU NK BERTUDUNG ….

  22. sanea stangusher

    sendat sana sini 'seksa' sana sini emmmmm fasha2 ko lg 'seksa'dr artis2 y lain…

  23. suezanne stangusher

    adik ooi x baekkn…pttnya kte doakn moga diorg dpt hidayah..amiin…

  24. seksi didunia,seksa diakhirat

  25. ujud syurga, akhirat,, setan semua kepercayaan masing2..belum ada orang balik dari syurga ceritakan ttg syurga benar2 ujud…semua ugama janjikan syurga hanya bonus dan package agama je…cerita syurga dan neraka di sms atau bluetooth dari langit…

  26. SENGAL..........

    sebonar ea dio nk tulih bongap… tp dio pun goti nk ejo bongap tu…..bangang namo ea………sumo ea bangang tahap x leh cakap….xdo yg menjuruskan kearah islamic langsung….

counter statistics