Monday , September 26 2016
Home / Dunia Artis / Top 10 ranking artis Malaysia di Facebook

Top 10 ranking artis Malaysia di Facebook

Hari Sabtu yang bosan, kami buat analisis terhadap lebih 40 selebriti Malaysia di Facebook, dan kami telah sortingkan mereka mengikut ranking top 10. Macam tak percaye ranking Datuk Siti Nurhaliza yang hawt geboo gittew tidak termasuk dalam top 10 tapi itulah kenyataannye.

No. Nama Jumlah Like
1. Lisa Surihani 2,178,440
2. Zizan Raja Lawak 1,703,433
3. Scha Alyahya 1,600,214
4. Aaron Aziz 1,332,816
5. Yuna 1,235,852
6. Awal Ashaari 1,178,317
7. Shaheizy Sam 1,067,796
8. Heliza Helmi 1,035,685
9. Liyana Jasmay 1,026,394
10. Diana Danielle 949,736

 

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

03-adira-suhaimi-baby-bump-mediamalaya

Adira Suhaimi Tayang Baby Bump (4 Gambar)

Gambar terbaru Adira AF8, Adira Suhaimi tampak seri sebagai ibu mengandung dan tayang baby bump. ...

12 comments

  1. alluuuuuuuuuu

  2. suka lisa n zizang …………

  3. Mana nama Aznil?? Rasanya FB dia pn da lebih 1juta Like..

  4. takyah sebok2 nk taw

    untuk ranking ustaz takde ke ? aku rasa UAI yg tertinggi hehehe

  5. dato' siti xbyk gosip jd kurang pengikut..hehe.

  6. Yang paling banyak dapat PAHALA x der ker…????

  7. Mmm…eloklh tu…hee saya ttp skong artis malaysia…go go go

  8. Zack New boys drug leader

    Ni termasuk rating akhirat skali ke?

  9. siti takde ranking sbab dia x rajin update mcm twitter dia, I mean gmbr2 dia n etc. Yg list kat ats ni smua yg slalu berfb

counter statistics