Sunday , September 25 2016
Home / Isu Semasa / Toya Chiba yang berani mati ambil gambar Tsunami

Toya Chiba yang berani mati ambil gambar Tsunami

Ambil gambar betul-betul time kejadian dan merasai-nye sekali! Lelaki ini adalah Toya Chiba, keberanian-nye yang tahap gile boar buat kami salute him! Lagi gambar ambil gambar Tsunami secara dekat after the jump.

Sumber dipetik: Daily Mail

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

haron-din

Dr Haron Din meninggal dunia, dikebumikan di Amerika Syarikat

Salah takziah kami ucapkan buat keluarga Dr Haron Din di atas pemergian arwah akibat komplikasi ...

14 comments

  1. panjang umur dia………

  2. berani mati woo..

  3. perghhh..

    gilak sungguh!

    sangat berani mati..

  4. mmg cibai…hahaha

  5. Kamikaze-kun!! banzai!!!!

  6. btl ke tu..cm x logik jer..

  7. sapa plak yang amik gambo dia masa tgh tsunami tuh??

  8. ntah2 dah mmg mati pun mamat ni…

  9. Woaaaa…kalo dia anta gambar dia ni ke Photo Contest National Geographic tu, for sure dia mmg terus menang la. mana ada photographer lain yg berani camni.

  10. chicken shit punya penipu..ingat air tsunami mcm air banjir ke??air dia penuh lumpur kerak bumi tp baju dia bersih je..

    • bodoh!dia pakai baju hitam bodoh!!!lagipun bukan lumpur pekat la bodoh!!!!bodoh sangat bodoh ni!

  11. Gila . . . berani bener ni orang . . . .

  12. Mantop tip top mamat ni. Konpem mahal gila gambar yang dia amek tu.

counter statistics