Friday , May 25 2018
Home / Ngetop / (Trailer) Berani Punya Budak, filem Afdlin Shauki

(Trailer) Berani Punya Budak, filem Afdlin Shauki

Dah tengok trailer filem terbaru arahan Afdlin Shauki seperti di atas bertajuk Berani Punya Budak? Filem berkonsepkan aksi komedi yang bakal mengegarkan wayang kita tak lama lagi.

Ramai juga artis yang ada antaranya Adlin Aman Ramli, Johan, Nabil, Afdlin Shauki dan Awieeeeee! Woot!

Intro je dah gempak, tak boleh belah lawaknye. Tu belum lawak Johan speaking Thailand dalam Bahasa Melayu lagi. Tapi yang paling kami tak boleh blah, password bank dia guna Rosyam Nor! Hahaha!

Aku suka maen ping pong! Maklumat lanjut sila layari fanpage Vision Works.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Senarai Anggaran Harga Jam Tangan Yang Dipakai Rosmah Mansor

Satu Instagram telah dicipta oleh identiti tidak diketahui yang memaparkan koleksi jam-jam tangan yang dipakai ...

2 comments

  1. mcm best je tgk trailer filem afdlin ni..

  2. cite thai tu bukan da penah kuar ke dlu? Tajuk dia Brave… X silap la..

counter statistics