Monday , September 26 2016
Home / Dunia Artis / Trailer Jangan Pandang Belakang Congkak 2

Trailer Jangan Pandang Belakang Congkak 2

Sowwi uols lewat update! Kami sedang berseronok tengok trailer filem Jangan Pandang Belakang Congkak 2. Sebelum ni kami ada sajikan photoshoot filem tersebut yang memaparkan janda comel hawt berkemban, sape lagi kalau bukan Nora Danish awek blog Media Malaya ni. Ade ke kami kate tu filem Senario Asam Garam, sengal la kami ni!

Ape pun kami cume nak tegur sikit la sambungan cerite ni. Hopefully, cerite ni best la. Sebab prequel filem yang kami tengok dahulu tu suck ass la dude or maybe jiwe kami tak cukup kemelayuan! Kami tertipu dengan gazette seperti di atas ni la.. cam gempak tapi bile kami bayar RM13 setiket, keputusannya seperti menonton tahi!

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

zila-seeron-khairul-smule-bersama-mediamalaya

Zila Seeron kembali karaoke Smule dengan skandal dalam kereta?

Baru-baru ini, Zila Seeron baru sahaja muncul dalam satu rancangan A.M Live. Di dalam video ...

9 comments

  1. ada bagus kah??

  2. ahmad idham nie mmg xda idea baru lngsung..
    da la 2 asyk msuk kn adengan panas ja tp nora pown bodo gak sbb xda maruah p wat cm 2..

  3. lau xsyok xyah tonton….asyik nk puji filem luar ja….

  4. sebuah lagi filem bodoh ahmad idham yg merosakkan dan tidak membina pemikiran rakyat

    da la byk melayu je yg tgok citer2 camni

    mana melayu tak bodoh

    kalau nak bwat citer bodoh pon,bwat utk kaum lain la

  5. aik mana sam..xberlakon ke??

  6. semua filem melayu bodoh2…..citer melayu dulu2 gak best…
    nak2 director aku paling benci yang buat citer sifu & tongga tue..
    bukan x nak sokong filem melayu..
    better abis duit dekat cerita yang habis2 berpuluh juta..filem yang mendatangkan pulangan….macam cerita ninja assasin ke..apa2 cita…lah
    asalkan berpuas hati…
    kalau cerita melayu ditanyangkan di pawagan dunia mahu org cakap…orang malaysiaa macam terencat akal..mcm sifu and tongga..
    silap2 dia org bakar cinema tue..hahah

  7. JIN NOTTY PUN CERITA BODOH

  8. FILEM MELAYU TERAKHIR ZAMAN SKRG. REMPIT, DRIFT, SAMSENG, TONJOL POMPUAN SEKSI, LAWAK BODOH DAN CERITA HANTU.

counter statistics