Saturday , October 1 2016
Home / Lawak Jenaka / Trick ambil sepakan penalti yang berkesan

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

1-Artis-Sama-Tapi-MEDIAMALAYA

Super Lawak: Artis Sama Tapi Tak Serupa (7 Gambar)

Macam-macam idea peminat Malaysia ni apabila mencari pelanduk dua serupa artis kesayangan mereka. Tapi macam ...

10 comments

  1. tu free kick (sepakan percuma)..bukan penalty..hehe 🙂

  2. sah2 lah tuan punya mediamalaya ni hadek2/nok2/akak2/sutun2 gituh coz tak tahu beza free kick ngan penalty kan hahaha

  3. nilah problemya bila NERD nak sembang pasal bola..

    penalti ngn freekick pn xtau nk beza

  4. haha pape pn lawak laa.. its funny.. 😀

  5. HAHAHAHAHAHA!!! SEPAKAN PENALTI…PENALTI NGN PERCUMA PON XLEH BEZA!

  6. Hahahaha lagi lawawk bile ADMIN tak tahu pape pasal bola pastu komen pasal bola…wakakaka…budak nerd ni weyyyyyyyyyyy………….

    • saya tau itu freekick @ sepakan percuma..
      saya cume translate mengikut tajuk yang diberi di dalam video..
      uols mmg suke eh typo & kesilapan.. nganjing kuat tuu..

  7. kalo dah tahu salah xpayah le ikut. dorg mkn tahi, u nk mkn tahi jgk ke??=P

  8. Haha.. Salah sikit pun semua nak marah. Cool la beb ~

counter statistics