Sunday , October 2 2016
Home / Lain-Lain / Ubah garaj menjadi tempat tinggal yang cantik

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

10 comments

  1. tipulah…cube tgk btol2 semua gambar kt atas tu..

    cm somthing wrong je kan??

  2. Johd dengan labunya

    mantap!

  3. nmpak benor tipu nyer…..

  4. Nampak sgt2 menipu jer.. Tgk pd garaj kereta dr luar dikelilingi tembok batu yang tebal hingga ke bhgian belakang, tiba2 ada cermin kaca plk kat dinding tu!! Tgk gambar yg ke8 dr mana plk blh nmpak gambr kereta kat luar tu!! nk kata bhgian belakang mcm terkepung dek bangunan dh,nk kata bhgian depan tgk pintu garaj semua kayu bertutup rapat (tidak boleh nampak)!! huurmmm!!!

  5. nampak sangat menipunya.. cehhh!

  6. betul la…bhgn yg ada cermin tu tpt park kete. kiranya..bhgn dapur berada dibhgn depan. konsep minimalis ni sgt menarik. brilliant!

  7. ak rse ni btoi2..klo korg ade imaginasi yg tinggi korg ble nmpk semuanya duk kat dlm..means that dapor tu belakang rail tu..

    dr lua nmpk cm ade bumbung konkrete kn makne nyer sesetengah je die buh kace..klo ikot gmba ade 3 tmpt je ..apela yg korg nk kondem sgt ny..adoi~

counter statistics