Sunday , December 4 2016
Home / Dunia Artis / Ucapan Datuk Siti Nurhaliza sempena Hari Raya

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

6-julia-ziegler-kahwin-mediamalaya

Julia Ziegler Kahwin Jurutera Januari 2017 (6 Gambar)

Untung badan jadi artis. Pelakon Julia Ziegler akan menamatkan zaman bujangnya dengan bakal menikahi seorang ...

24 comments

  1. poyo giler dia ni.. ape la… bg ucapan pon mcm budak2…. x berkaliber lgsung… tp, tu le realitinya.. dia hanya artis yg hanya pandai mengikut skrip… x pandai nk beri ucapan spontan… apa2 pon, thanks le nasihat td tu…

  2. dato ct mmang dari dulu
    dia mmang lau pe2 program mesti cakap macam ikot skrip
    sebab 2 dia xleh di panggil penghibur serba boleh
    mmang aku xnafikan bab suara dia n aura tiada tandingan
    tapi lau mcm persembahan pentas contohnya dia xpndai nak spontan cam melawak kew mcm artis lain ctnh ziana zain,

    • nape la korang sume busuk ati ekk.. ko blh cri x penggnti ct?? aku rse sush woii.. ko pn x beruntung d lhirkan cm ct 2.. membhagiakan sume org wlaupun ati terguris..

  3. Public speaking ni mmg kena blaja and bakat tersendiri.
    ni baru btul eja Datuk… slalu sgt aku tgk org eja Dato'
    Xsama tu…. klu org lelaki Datuk = wife dia akan dpt Datin
    Dato' plak wife dia Toh Puan….

  4. haha,,yeke..bese la ct ni kan die x reti ckp sgt..tgk la kalo konsert die ckp semcm je..malu2 pn ade..tdung tu bile nk pki btl2 tah..

  5. nak betulkn skit pe ewiezz ckp.. dato' & datuk tu beza die bkn laki @ pompuan ye beza die sama ada gelaran tu diberi oleh sultan @ agung… sekian..

  6. awiezz salu nk tnjk terer je pdhl tah btl idak ape die ckp..hahaha

  7. pandai2 je ko ni ewiezz..kalo x tau tu duk diam2 je k…
    datuk dtg dr agong..dato' lak dr state tu beza nye…bkn beza gekaran kat bini dia..aiyaaa…LOL

  8. alah siti bukan ahli politik pun..
    ok pe nasihat die 2..
    macam bebudak ker..
    kurang2 die masuk video nie dan ramai yang nak tgk die..
    takat yang mengkondem yang bercakap nie..
    belum tentu orag nak tgk..

    caya lah siti!

    • rilek aa..CT kan pro..klu org kritik dia lagi suke especially kritikan membina… dia leh perbaiki diri what!

  9. ye..
    ko punye kritik je membina..
    lagi satu..
    jagn guna bahasa rojak..

    byby

  10. Siti Ku.
    Thanks so much,
    Chumel je.
    Nape semakin haru semakin tambah cantik ni.
    Soke sangat!!

counter statistics