Thursday , December 8 2016
Home / Pelik / Ular Cobra dalam mangkuk tandas

Ular Cobra dalam mangkuk tandas

Hati-hati bile uols nak pergi berak dekat tandas awam especially toilet tepi pantai or air terjun.. Silap hari bulan, pantat kauorang boleh kena patuk. Pantat dalam bahasa Indon ialah punggung 😀

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

2-safee-sali-meninggal-dunia-mediamalaya

Pemain JDT, Safee Sali meninggal dunia itu palsu

Tiada angin tiada ribut, tiba-tiba nama pemain JDT Safee Sali menjadi kabut apabila terdapat sebuah ...

21 comments

  1. gila patuk mau …bengkak

  2. ahahahahaha….pantat….

    bengkak ok gak daripada gol terus….

  3. Bisa cobra nie bergantung pada kenis cobra…nye!!!ade spesis dia yg patok terus goal kat situ gak jwbnya…ada yg juz bisa n membengkak n ada yg blh menyebabkan pembuluh darah gagal berfungsi n wat kecacatan pd kiter2 yg sblm dpatuk sihat walafiat…tp mmg giler lah leh lak ada dlm toilet bowl…pas nie kena ati2 ar…1 more thg rumah biase lah ade kemungkinan dlm tue ada lipan…pernah jd drumah my fwen.huhuh walapun tak mati kena sengat bengkak n bisa mendodoi jwbnya.

  4. x yah la guna bahasa indon kat sini… kat elok kalu taip punggung jew… bahasa jiwa bangsa

  5. ntah.. aku pon sokong.. yg baca blog ni org malaysia ke org indon..? tuan punya blog pon org malaysia ke org indon..? ni jenis sengaja..

  6. x lalu aq tgk air jmbn nyer…
    weeeeekkkkk…

  7. x lalu aq tgk air tndsnyer…
    wekkkkk..

  8. punggung atau pantat

    pantat = 1. punggung; 2. dubur; 3. kemaluan perempuan; 4. bahagian benda yg di sebelah bawah sekali: ~ cawan; ~ cerek; ~ kuning bp kedekut, kikir; hitam bagai ~ belanga prb tidak cantik (hitam dll); mulut disuapnya pisang, ~ dikaitnya dgn onak prb pujukan yg mengan­dungi tipu muslihat; spt lebah, mulut membawa madu ~ membawa sengat prb rupa elok dan manis cakapnya tetapi berperangai jahat (bkn perempuan). Kamus Dewan Edisi Empat

    kepada semua perkataan tersebut banyak digunakan sebelah sabah dan labuan.

    maka dengan itu janganlah hnay berkata tanpa kajian

  9. kalo kene patuk konfem bsar lgi punggung tuh…hehehe

  10. x semua org bile baca sesuatu artikel akan tgk kamus bahasa mcm u so jika ada perkataan yg lebih elok baik digunakan…

  11. tak payah beli kamus dewan pon x pe..kate pakai teknologi!! bukak je la kat dbp punyer website..boleh je cari maksud..!

  12. susah kalu kite tegur org yg jenis bodoh sombong!!!! so lps ni if u g umah org ( kalu nak lebih afdal kat org tua or bdk kecik )jgn lupa gunakkan perkataan itu…. aku nak tgk diaorg bkak kamus or gunakan TEKNOLOGI sgt tak!!!!! lain kali bile org tegur tu ambik yg positif jgn tulis ikut sedap ati jew… ni la org melayu BODOH SOMBONG…

  13. walaweh korg neyh..xley kew bincang leklok sket…suke2 ati jew nk ngamuk kat sini..t dr nama media malaya..trus jadi medan mengamuk..hapa ar korg ne..asyk nk gado je

  14. ntah hape2 la "biarlah" nie..

  15. jgnla emosi "biarlah"..tak salah mengetahui bahasa orang lain..lagi pon tuan blog pon dah siap bg makna..

  16. eeee tkt nya …. ndak mau lh msk tndas awam nnti ada ular lg …… euww …. 🙂

  17. Ada akal boleh fikir…tak payah le guna perkataan yg lucah walaupun dinegara orang maknanya lain…pada aku, penulis blog ni memang saja nak melucah tapi coverline le konon kata guna perkataan indon…(wat the hell ngan indon)

  18. ade seorg mkcik kat tganu pnah ckp kt aku mase time kenduri "ding(din) mung g tolong beruh pantat buleh dok? aku jwb "pantat ape tu makcik? pantat kawoh (kawah) la..mung ni gak dok pahang2 agi…hahah

  19. taik sapa nih cam ular

counter statistics