Sunday , December 4 2016
Home / Gossip Panas / Undian: Kenapa Mawi kena Boo!

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

neelofa-suri-hati-mr-mediamalaya

Scene Suri Hati Mr Pilot, Neelofa atas katil terselak tudung nampak … (2 Gambar)

Kecoh dalam forum gosip tersohor Malaysia apabila terdapat scene di dalam drama popular Suri Hati ...

11 comments

  1. KENA BOOO NI BIASA KALAU KITA X BUAT SALAH ORG PASTI TAKKAN BOOO KITA. CONTOHNYA MASA SUKAN KAT OPIS AKU ADA PEMAIN MAIN KOTOR DAN TIPU DAN DIBANTAH OLEH PIHAK LAIN OPIS. BILA DAPAT TAU KEBENARAN MEREKA BOOO PEMAIN2 OPIS AKU DI DEPAN MENTERI. NAK KATA APA MEMANG OPIS AKU BUAT SALAH SEBAB MENIPU. SO KENA BOOO LA AKHIRNYA.

    • depan menteri? isk isk isk..alaa tu main sukan biasa aa beriadah bkn majlis formal pun. Even kerabat Diraja pegi main sukan pun xde pun karpet merah ke kuning ke… sempoi je.. sekati aa nk boo ke apa ke..

  2. john dengan labunya

    boooooo!!!

  3. mawi mmg berlagak n poyo..poyo die tu 200%..tgk la muke die tu..eeeeeeeee poyo ye..klu kuar tv pun owg akn ckp ee poyo je..betul x kwn²????

  4. tiada yang di atas.
    O kerana PHD masyarakat kite yg tak boleh tengok org lain happy, senang, gembira etc..
    tak minat aa si mawi ni tapi tak suke psl boo ni especially di majlis Rasmi mcm ABP bebaru ni sebab nampak mcm masyarakat kite kurang sopan dan kurang berakhlak serta tak pandai masuk majlis. Orang barat belajar berprotokol untuk sesuaikan diri di majlis-majlis rasmi sedangkan kita kata org barat tidah beradab tapi masyarakat kite pulak langsung tak pandai bawak diri dimajlis rasmi tetapi konon dikatakan orang melayu yang tinggi adap kesopanan as per rukun negara kelima iaitu kesopanan dan kesusilaan.
    klu rasa nk boo pun, boo je depan2, tak pun kat blog ni pun no hal sbb ni bukan official punye blog. tapi jgn le behave mcm tu dalam majlis2 rasmi, malulah sikit at least dengan diri sendiri..

  5. tak payahlah nak puji masyarakat barat, nak kutuk masyarakat kita…manusia sama je…masyarakat barat pun ada je yang tak berprotokol…tak payah nak compare2 masyarakat kita dengan luar kl tak tau sangat..apa yang kita lihat kat tv tak semestinya realiti…aku belajar kat oversea, bekerja dengan mat salleh bertahun-tahun..takde beza pun..bukan nak menyokong mawi kena boo tapi apa yang terjadi tu biar bagi kesedaran kat dia bahawasanya manusia ni bukan selalu berada di atas..jadi lah seorang manusia yang humble, belajar bagaimana bercakap dengan orang…ini bercakap dengan orang pun berlagak, intonasi suara pun dah menyakitkan hati…setimpallah apa yang dia dah kena hari tu dengan apa yang dia dah buat dengan masyarakat…itu je aku nak cakap…time ksih………..

  6. aku sokong ewiezz.
    kita kena ingat ….kita sendiri pun x semua orang suka.nanti orang yang x suka kita.. boo kan kita.. macam mana.
    malu x.

    x sokong ivy.
    siapa lah kita nak menghukum orang.itu kerja tuhan.lagi pun kita x tahu cerita sebenar.

  7. mawi ni sbenarnyer salah faham nape die bleh femes…. bukan sbb bakat… tapi sbb budi pekerti yg di tonjolkan dalam AF, lepas dh stabil kt dunia seni trus je lupa. pastu berlagak masa dalam media… cara bercakap memang hancur….

  8. mawi kena boo sebab kahwin dengan perempuan pelacur satu masa dahulu. itu yang orang menyampah sangat2 tengok muka si ekin tu. ekin seorang perempuan yang sangat sosial masa bujangnya dahulu. slalu lepak ngan budak2 lelaki kat jb. kaki kikis harta lelaki kaya. pastu jumpa mawi kacau pertunangan mawi & ina. pastu merampas mawi lalu kahwin ngan mawi. perempuan tak sedar diri. pelacur ada hati kahwin ngan orang yang dikira berketurunan baik2…… kwueek tui!!!!

counter statistics