Sunday , December 11 2016
Home / Dunia Artis / Ungku Intan Sarafina dan babynya, Megat Evan Raez

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Gambar Terkini Awie bersama-sama isteri dan anak-anak (6 Gambar)

Baru-baru ini Awie telah berkongsi gambar kehidupannya selepas diijabkabulkan pada 7 oktober lalu dengan pilihan ...

13 comments

  1. Alhamdulillah selamat bersalin…bestnye dpt baby…
    amboi nama, kebaratan tuh… apa salahnye pilih nama2 yg elok2 sket, yg ade makna bagus2, nama panggilan especiallynya tu doa utk anak2..

  2. comel jer baby dia kan 🙂

  3. comelnya bb dia…geramnyer…didiklah anak menjadi anak yg soleh..supaya dia dpt mendoakan kebaikan kita nnt..amin

  4. Alhamdullilah…Tahniah…Comel baby tu semoga bertambah bahagia hingga akhir hayat dan anak tersebut menjadi anak yang soleh…amin…

  5. ape la name anak dh rope name semcm je..bajet nk omputih la tu..pdhl ank tu ade mix omputih ker? hahah..artis sume bg name anak xnk kalah..ceh

  6. comel nye…

  7. COMEL HIDUNG MACUNG
    BEST GITU BAGI PEMINAT NENGOK
    X PAYAH LAH NAK SOROK2 ANAK
    CAM ARTIS LAIN

  8. sukatila die nak letak anam anak apa. kalau sebaik-baik nama pun tapi didikan takde same je rupenyer..

  9. Nama yang elok ada keberkatan..sunnah Nabi Muhammad S.A.W..sekurang2nya jika ada 3 orang anak lelaki, letaklah diawalnya nama 'Muhammad'..kerana akan mendapat syafaat di akhirat..untuk ibu bapa..
    Sokong juga..ada nama yang baik..perangai..tak elok juga..jadi sebagai ibu bapa..didik la..
    Mana yang baik kita ikut..yang tak baik..fikir2 laa.

  10. Hehee lupa..comel betul anak dia nie..ee geram aku..laki dia ni omputih ke? Kawin mat salleh eh? Hehee tak ikuti perkembangan..

  11. tu la di melayu… lidah makan belachan letak nama anak mcam nama omputeh.. sedar la diri mulayu, jgn nak glamour taruh nama anak mcm MAT SALLEH… Phuiiiiii

counter statistics