Sunday , September 25 2016
Home / Dunia Artis / Ungku Intan Sarafina pregnant

Ungku Intan Sarafina pregnant

intan-sarafina3

Intan Sarafina telah berkahwin dengan suaminya Iskandar pada 17 Oktober 2008 yang lalu (— Sedih juga apabila ada blog hiburan yang mengeluarkan gambar ini tetapi tidak mengetahui yang Intan sudah berkahwin.) 9 Bulan sudah berlalu dan Intan telah meletakkan gambarnya sedang pregnant di laman web sosial Facebooknya. Melihat pada bentuk perut, penulis meneka kandungan tersebut adalah 4 bulan, mungkin? Anda pula rasa berapa bulan? Semoga kelahiran anaknya nanti membawa sinar dan kebahagian sekeluarga. Chaiyok! Galeri gambar Ungku Intan Sarafina di’bawah.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

03-instagram-umie-aida-digodam-mediamalaya

Giliran Instagram Umie Aida Pula Digodam (4 Gambar)

Dah semacam trend pula selepas akaun Instagram seorang selebriti digodam, ia berturut kepada selebriti lain. ...

12 comments

  1. aku tak tahu pun dia ni dah khawin…tahniah ler….

  2. hmmm….. still comey walaupun dah pregnant…

  3. tahniah…………cantik

  4. mekap x igt..hahaha..pdhl xde la cantik mn pn..

  5. artis kalau x mekap camane rupenya ek….

  6. eeiii suke pakai ketat2… cian baby tu rimas dok lam womb… huhuhu…

  7. aaaaaa kan!!! mesti lemas baby tu…kan kluar2 baby tu jadi mcam lempeng…hehehehhehehhehehe:)

  8. dari pandangan mata aku macam baby boy je… ye ke? korang buat poll

    • rasenye baby girl sebab Intan asyik make-up jek.. kalau baby boy, Intan tak rajin make-up.. orang tua-tua kate la..

      • ooo camtu erk.. hehehe… tahu gak ko petua2 org lama2 nih… tol gak erk, bawaan budak, tup2 kua klu baby boy gak, jgn le plak smpi jadi mat patah… mintak jauh…
        sure baby cun, tgk mak ye dah le…. mata stim.
        hmmm aku je lum ade baby lai huhuhu…

  9. 2 weeks back gua jumpa dia kat the curve tgh mkn dgn kawan dia. memang cantik lagi2 skrg dia pregnant… congrats to u both

  10. alhamdullilah….

counter statistics