BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Tuesday , September 1 2015
Home / Lawak Jenaka / Utusan kata Michael Jackson meninggalkan dunia

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

1-Artis-Sama-Tapi-MEDIAMALAYA

Super Lawak: Artis Sama Tapi Tak Serupa (7 Gambar)

Macam-macam idea peminat Malaysia ni apabila mencari pelanduk dua serupa artis kesayangan mereka. Tapi macam ...

9 comments

  1. serikandicinta

    Ngeh… sesekali diorang melawak jugak!

    Pepun… semoga rohnya ditempatkan dlm golongan yg diredhai Allah.
    Bahagian dia dh lepas… bahagian kita ntah cmne ler.

  2. typing error kot…

  3. camne leh typing error…wak malu tol. sure kena kua CAR tuh…

  4. camne leh typing error…wak malu tol. sure kena kua CAR tuh…

  5. ops…actually "meninggalkan dunia" tu betul..meninggal dunia tu yang selalu cakap..yang betullnya..bukan typing error..it's right..kalau tak caye…tanya lah cikgu bahasa melayu.tq

    • erkk… bkn ke meninggalkan dunia tu kata kerja dan meninggal dunia tu kata nama,,,
      klu bhase inggeris plak, aku trasalate guna sofware aa bkn direct transalation… meninggalkan dunai means leave world is verb & meninggal dunia means passed away is nouns…

  6. meninggalkan dunia, g planet lain…hahahaha

counter statistics