Thursday , December 8 2016
Home / Gossip Panas / Velvet (Isteri Rich Estranged) nampak tali bra

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

21 comments

  1. mediamalaya ni memang suka ngintai bra org.

  2. tepat sekali.. ha ha

  3. eleh…..perkara kecik mcm ni pun nak kecohhhhhhhhhhhhh

  4. kecoh
    ntah pape ah website ni

  5. Biaselah tu dik oi

  6. i setuju mediamalaya mmg penyibuk tak bertempat….

  7. bukan setakat penyibuk, tp terkenal sbg pencuri watermark

  8. pencuri watermark tu mcm mana? ni buat lawak ke bagi kenyataan? hehe =D

  9. itu saja pun.biasa ja pun.bukan teruk juga.lagi pula dia bukan sengaja bagi tunjuk.bukan macam artis lain yang memang sengaja buka2 lagi walhal islam

  10. cantik ba si velvet ni.cantik dia ori…tiada mekap tetap cantik.

  11. Cubalah buat website yg bagus untuk dikongsi bersama,ini benda yg $#*%$% jadi bahan..mencerminkan "mentaliti" yang kurang matang..

    Pernah fikir,apa bangsa lain akan kata bila tengok blog bangsa kita? dengan isi yg macam ini?..sedar tak sedar,ko dah memburukkan nama bangsa..insaflah..

    Sekadar teguran dan peringatan

    p/s-ni first time aku sampai,dan rasanya yg terakhir..

  12. aiman tak kisah =P

  13. aiman tak kesah???

    hmm..ni la ummat Islam skrg…bnda2 kecik dan lagi tidak berfaedah ni la nk dbesar2kan..yg saudara kte kt palestine tu setiap ari kena bunuh,tk nak amik tau…ish3

  14. biasalah tali bra…adoyaii, nampak tali pusat pelik gak ahhhahaha

  15. ape nk dipelikkan tali bra isteri org di atas tue…sedangkan perut yg besor tu pn tak ditutupnyer…nampak sgt aurat pd org camni tak penting…

    senang jer taknak bagi tali bra dilihat org….pakailah baju dan tudung yg mematuhi syarak…insyaAllah terlindung…Islam tu kan sempurna…

  16. bodoh punya media! sial!

  17. nape lah benda yang remeh temeh mcm ni slalu nampak stakat tali bra apa orang peduli lain la klau nampak di punya '''''''''' kecoh la…..

counter statistics