Saturday , October 1 2016
Home / Gossip Panas / (Video) Elyana ajak kahwin

(Video) Elyana ajak kahwin

Artikel di bawah ini di-tulis oleh penulis jemputan Media Malaya; Mak Bedah.

Gempak tak tajuk? Gempak tak?? Hahaha..

Okey uolls..ini adalah video yang dihantar oleh peminat MediaMalaya yang cun melecun untuk tontonan ibu-ibu dan bapak-bapak sekalian yah. Video ini telah dibikin oleh CST Production untuk Elyana yang bertajuk “Save the Date”. Wahh!!Mak Bedah sangat sukaaa video tersebut. Cantik dan superb lah video ni. Ooo korang juge boleh ‘like’ page CST Production yang best ni di Facebook.

Abang-abang di CST Production,kalau Mak Bedah nak buat video cenggini boleh dok? Mak Bedah pun teringin nak Hot cam Elyana jugek. Leh bagi special price tak? Ahakssss..

Okeh gangs..Korang layan lah video nie puas-puas. Oh! dalam video ni jugek ade tulis yang Elyana akan mengakhiri zaman anak darenye pade 19/11/2010 ini. Wahhh!!mesti cantik kan? Mak Bedah harap, perkahwinan anda tu berkekalan hingge ke akhir hidup kamu ye.

All the best!!

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

9 comments

  1. phewitt..gile r0mantik ar..perghh..like like…

  2. elyana yg propose tunang dia…so sweettttt… 🙂

  3. poyo..jgn da kawen cerai sudaa

    • ahh.. kau ni !! cube la pk positif.. kahwin or cerai sume tu jodoh.. jgn mengata org mcm la diri tue perfecttt.. plz la

  4. CST? i hired them for our weddings.. we only got the videos after one year! We paid them in full immediately after the last event and the bills were so handsome..
    FUCK CST.. Kalau artist seminggu je siap album..WTF

  5. swwwwweeeeeettttnyyyeeerrrr..ngggeeeeeee

  6. sweetya video nih…tahniah kak elyana….!!! 😉

counter statistics