Saturday , October 1 2016
Home / Gossip Panas / Video Elyana menari seksi dalam tandas tersebar

Video Elyana menari seksi dalam tandas tersebar

So is it really her? Elyana yang baru berkahwin dengan Khairul Anuar dengan gilang-gemilang uols. Video ini tersebar dengan meluas di dunia blog hiburan. Mengikut dialek yang digunakan rakan-rakan kepada Elyana *wannabe* itu, seperti menggunakan dialek Sabah. Kami sengaja menggunakan perkataan *wannabe* sebab perempuan joget tersebut belum disahkan oleh tuan punya badan.

So ape komen uols bile tengok video Elyana menari seperti video di atas?

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

30 comments

  1. 1st….biarlah, dia dah kahwin, yg tuan punya g upload pun bodoh

  2. emmm…tak macam muka elyana pun.. biasalah pelanduk 2 serupa. kia kan ada 7 muka yang seiras…

  3. sah2 tu elyana… bagi kat budak 5 taun pon leh cam… huhuhuhu… tp nape stelah dia dh kawin plak baru nk kuarkn video ni?? hormat la sikit, dia kn dah kawin, x baik bukak pekung lama… dia dh bhgia dgn hubby dia… mnusia kn smakin dewasa.. so biarkn je lah ek.. hehe… peace (^^)/

  4. ceh..mcm pelacur..tu la artis..tgk la adik die tengok arak slamber jer…akak die apetah lagi..blah la elyana!! bodoh!!!

  5. sah die.
    zaman baru nk up gaknye.
    jahat betul mbr die yg upload video ni.
    de la yg x puas hati tu.
    ish3.

  6. elyana de lesung pipit lah…….

  7. missmydirtylittlesec

    nape elyana kurus sangat..n die nampat tinggi…hmmm…elyana sejak bile ade geng budak Sabah….Hmmmm…eleh aku ase…xyah artis….minah jual kuih tepi jalan pun klu dlm toilet pun bley menari lagi hebat dari tu….ape nk di heran..klu buat depan public lain cerite la….nih macam tabiat buruk pantang nampak cermin sambil dgr lagu je pun…mcm laki yg pantang nak buang air besar….mesti isap rokok berkepul2….lagi hampeh…

  8. buruknye perangai…

    • dlu mmg elyana kurus la dow…skg ni je bdn gebadak..kahkah..mcm ko tau je die ade kwn org sabah ke x? ko kwn rapat die ke? hahaha..bese la artis kwn ramai..mesti la ade org mane2 negeri…apedaaa

  9. X tercapai akalku…x la hot sgt elyana nie.

  10. menari macam org lapar seks jer. kene rogol baru tau!!!!

  11. mmmmm…….bkn ke video tu dh lame trsebar ke?

  12. Gosip2 mcm ni la akhirnya membawa artis kepada penceraian… bertaubatlah kawan2… bukalah cerita yang baik2

  13. selebriti…kene jaga adab…
    kalau keluar macam nie…
    malu la sendiri…atau dah tiada malu..
    http://bit.ly/fAdcaz

  14. Jiga benar itu Elyana, Itu sejarah masa mudanya..bukan buruk sgt pun. bukan ditontoni orag awam kecuali sekarang yang telah ditontonkan oleh bekas kawan2nya yang bermaksud membuka aib orang..apa yang anda dapat dari semua ini kecuali DOSA. Sekarang dia dah bersuami tentunya dia malu..dan alhamdulillah, dia pasti berubah kerana adanya pembimbing dan pendamping disisinya yang akan menegur setiap tingkah laku bukan lagi pendamping seperti kawan2nya..tanyalah diri anda wajarkah ini semua dipertontonkan..nasib baik bukan yang lebih teruk..inilah namanya kawan makan kawan..kawan tikam belakang..gunting dalam lipatan ..nauzubillah..sabarlah elyana..balasan pasti ada,,

  15. suara dia memeng elyana.. klu lah dia golek2 kat anus aku lg nikmatz… mana tahanz… xboleh tahan sedapz…

  16. Russel Angelholic Kaoru

    orang sabah bah ne..ble taw dari cara percakapan…

  17. sy x percya tue elyana coz sy punya kwn pun sgt mirip elyana….dasar pelanduk 2 serupa x sedar diri..baik kau tanam mayat sendiri lg bagus……

counter statistics