Friday , December 9 2016
Home / Gossip Panas / Video Elyana menari seksi, jawapan peminat

Video Elyana menari seksi, jawapan peminat

Berkenaan artikel Video Elyana menari seksi dalam tandas tersebar.

Ditulis oleh peminat

Actually, aku hantar mesej ni bukan nak buruk-burukkan sesiapa. Cuma, aku simpati sangat-sangat dengan peminat-peminat Elyana & orang ramai sebab Elyana tipu semua orang menyatakan bukan dia yang menari di toilet tu.

Baca artikel penuh di bawah.

Aku nak bagitau bahawa sebenarnya perempuan yg menari di toilet tu memang 100% Elyana. Aku tau sebab aku kenal dengan budak yang berjoget dengan dia tu. Kalau korang tak caye, cuba korang search di Facebook nama “Sharifah Syafinah”. Dia ni BFF si Elyana dulu tapi, apabila vdeo ni tersebar, Elyana terus taknak kawan dengan kawan-kawan dia yang dari Sabah tu.

Budak-budak dalam video tu semuanya berasal daripada Sandakan, Sabah. Pic yg aku sertakan ni semuanya aku amik dr facebook si Sharifah Syafinah ni. Sebenarnya banyak kat dlm Friendster si Sharifah ni, cuma aku belum jumpa lagi.

xoxo

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

24 comments

  1. jadi ape tujuan nak bg tahu segala keburukan org lain????bukan nak menangkan elyana..tapi dia dah kawin n ada kehidupan br..setiap org buat silap..bg la peluan dia untuk insaf dan betulkan kesilapan..bukan terus nak jatuhkan air muka org lain…cb letakkan diri sendiri di tmpat elyana..ko tak malu ke dgn keluarga mentua semua???kita tgk apa kesiplapan yang org lain buat sebagai pengajaran supaya kita akan jd lebih baik dari org itu….

  2. benda ni dah senyap kenapa nak di besarkan lagi, tak baik tunjukkan keburukan orang lagi pun dia tu dah kahwin yang penting jadi kan ini sebagai pengajaran tak gitu?

  3. Bende ni pun bukan salah elyana kerana dia buat bgitu di dpan kwn perempuan dan dalam tandas perempuan. Orang yg menyebarkan video ini yg patut disalahkan. Maruah orng tu

  4. die dah kawen, biar la die dengan rumah tangga die.. Perempuan ni, kalau dengki memang akan korek rahsia sampai camtu ke?

  5. laaa biarlah nk menari bagai dlm ladies' room.bkn wat tiger show dpn jantan pn.geng2 aku pn klo tension study pn joget2 lagu tu..nk lg gempak,korg g youtube tgk minah2 arab&bff mmg sempoi abes joget2 siap party2 lg..org malaysia je yg pelik! 🙂

  6. ala aku datau tu elyana..muke sume ..ade ke kate bkn..igt org sume bodo ke xbleh nilai..sape x cy tu mmg bodo jer..besela artis..ape plak bkn salah elyana..dah menari mcm tarian lucah sape soh!! artis xde maruah!!

    • masalahnye, dia menari dpn kwn2 dia je…dlm tandas pulak tu, bkn ats pentas… klu org publish gmbr ko tgh korek idung (dalam bilik ko sendri), ko pun malu kn…sudah2 la woiiii

  7. udah..udah le tu…tutup citer2 lama tu.skrg pun dia dh jadi isteri org,tak lama lagi nk jadi mak org dh pun.bawa2 la tobat org yg sebarkan gambar/video tu…

  8. yang bukak citer nie balik la yg sememangnyer jahat bg aku…ko nk buka aib org lain….

  9. biarlah dia nk joget ke ape ke,yg ko sush knp.org yang sebarkn video ni sebenrnye yang jahat..pada aku klu setakt joget kat toilet tu biasa je..x mendatangkan ape2 makna pun..

  10. ader aku kesah..biaq pi la..

  11. yang lepas biarlah berlalu….yang penting setiap hari kite mesti berubah menjadi orng lebih baik dr semalam….budaya memburukkan orng ni patut ditingglakan jauh2….

  12. aku dah search kat Sharifah Shafinah.. tak der pun…. klu ader aku ngorat…. kahkah

  13. alar, die suka2 jer ngan kawan2 pompuan dier…bukan die joget kat tengah jalan…kira ok lar…apelah yang menghantor email nie…ntah aper2.

  14. wei orang yang hantar email..

    kami tak kisah pun kalau tu memang elyana! apa motif ko sebenarnya..

  15. ntah…mcm fuck je!kalo btl pon elyana..biarla..yg nk kepochi2 sgt pehal kan??mmg setiap org ade buat silap..tp elyana ni kire bgs la sebab dia mmg bukan kaki kelab..mgkin skali skala nk bhibur.btw elyana mmg dah lame x bkwn dgn pompuan2 sbh yg mmg mcm fuck ni!bukan slepas video ni t'sebar..harap malklum ye!so..kpd pemberi2 info ini dan penulis blog ni..sudah2 la 2 nk mnjatuhkan aib org…bnyk lg bnda positif org pndang pd elyana 2!jg tepi kain sdri sudah!

  16. kepada yg sebarkn video ney..aku nk tny lah apa masalah ko smpi nk kuarkn kenyataan haa???klu die pon ape masalah nya??slh ke??2 hak die..lantak lah..lg pon die menari 2 ade tambah dosa ko ke??xde kn??tp ko 2 dh m'aib kn org mmg bertambah2 lah wei dosa ko 2..

    aku kenal perempuan 2..aku pnh jmp die kt sandakan..nama panggilan die kt sabah dlu "FINA"..kn??kwn baik die lg sorang nama "MIFTA" kn???

    sudah2 lah wei.keluarga hidup ssh kt sandakan tahu ke kije "FINA" 2 apa skrg??harapkn kakak die kawen dgn org semenanjung je..ko ckp kt "FINA" xpyh lah nk sebarkn video 2..cermin diri ko 2 dlu..klu perfect br ngate org!!!fhm?

    • cfina nak harafkan kakaknyakah @ keluarganyakah apa ko peduli,itu dia punya hallah….dgn keluarganya,kau ni nmpkkah cfina yg sebar vedio tu,mentang2 dia ada masa tu dctu,jd dialah yg harus dpersalahkan,dorang guna hp,yg merakam cmifta,knapa cmifta x dsalahkan jg dlm hal ni,napa harus cfina syak,fikirlah hp boleh dblutut,mifta blutut cfina,blutut punya blutut ada org lain yg sebarkan pula,inilah jadinya.hari2 tgk cermin,dlm vedio tu pun elyana tgk cermin jg,jd jgn ckp pandai syak….

  17. die pon have fun dgn kawan2 girls dia.. sapela taw ade org nak sebarkan vid ni pulak kan.

    agreed with others.. dah2 la buke aib org.

  18. mmg betul dia tu elyana..tp silap elyana bkawan dgn i sharifah syafinah ni…pompuan ni mmg sosial..wktu elyana kawn dgn dia..mcm2 tmp yg merapu dia ajak..yela nk menumpang duit elyana dia bknnya keje..hrpkn sponsor..aku prnh kwn dgn pah jongang ni..dia mmg suka publish segala2nya kat Fb dia..kwn aku ada tkena..dia publish pic diorg g clubbin..then mgamuk la family kwn aku..tp baguslah elyana xkwn dia pah jongang tu lg..

    • ko sapa pandai2 nak ckap sharifah syafinah ni,memang dia sosial tp ada dia myusahkan ko,ko dah selidikkah dia yg bg masuk vedio tu,ko ingat dia bdua syakkah dgn elyana,ramai lglah kwn dorang masa tu,jgn nak mnuduh kalau x nmpk n tahu,bukan semua manusia ni sempurna,mesti ada keburukannya,mcm pula ko sempurna sangat nak ckp org jongang,mfitna sama dgn mbunuh,klau ko kwn yg bgus ko xkan burukkan kwnlah,umpama kwn makan kawn.x guna bkwn dgn ko ni jg,samalah elyana dgn sharifah syafinah ni,mau dmalukan org seperti kau ni…..

  19. tahniah,hampir sama dgn tarikh lahir anak ke 2 – pda 13.9

  20. mfitna sama dgn mbunuh jd fikir2kanlah ya…pda org yg mfitna sharifah syafinah myebarkan vedio tu…..tuhan tu lebih mgetahui……sharifah syafinah sama dgn elyana yg ingin dmalukan jg.

counter statistics