Tuesday , September 27 2016
Home / Isu Semasa / Video & Gambar: Pelumba basikal dilanggar kereta stesen tv, Tour de France 2011

Video & Gambar: Pelumba basikal dilanggar kereta stesen tv, Tour de France 2011

Juan Antonio Flecha dan Johnny Hoogerland dilanggar oleh kereta stesen tv Perancis ketika Tour de France 2011. Gambar kesan daripada dilanggar oleh kereta after le lompat.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

haron-din

Dr Haron Din meninggal dunia, dikebumikan di Amerika Syarikat

Salah takziah kami ucapkan buat keluarga Dr Haron Din di atas pemergian arwah akibat komplikasi ...

8 comments

  1. Aduh… sakitnya kalo tgk gambar no.2 tu.. aduh.. terasa pedihnya.. lepas ni pihak media tu mesti tak boleh dah buat liputan media le tour de france.. silap2 boleh kene saman..

  2. rasanya kereta tv stasyen tu nak elak pokok kat tepi tu.. pastu terlebih sudah..

  3. Kalo aku, aku saman je org yg drive tu. Sakit tak terperi tu. Tak kira la dia sengaja atau tak. Dia ok je dlm kereta, yg jatuh ni menanggung luka2 teruk sbb terkena pagar besi tajam2 tu. Huuu…

  4. dah la pelumba tu injure..kenapa x bawak naik ambulan..kena kayuh lak basikal..kesian la kat dia.. sepatutnya kereta tadi dtng ambik dia g hospital ke klinik..

  5. fuhhh memang sakit siallll… kereta tu elak pokok.jalan sempit ngat.. last2 kena kat diorg tu.. arghhhhh sakittttttt 🙁

  6. Tour de France biasa la kalo jd hal2 camni… mana2 lumba basikal pon ada… tiap2 tahun mesti ada eksiden. yg mati pon ada. tp aku heran la, apsal pelumba basikal pakai nipis sgt? ok, nk kurangkan rintangan angin tp rintangan maut camne plak??

  7. sadis..

counter statistics