Thursday , September 29 2016
Home / Gossip Panas / Video lucah pelakon Karipap-Karipap Cinta, Melia Aimelia tersebar (3 gambar)

Video lucah pelakon Karipap-Karipap Cinta, Melia Aimelia tersebar (3 gambar)

Screenshot video Melia Aimelia tidak berbaju menjadi topik hot pada hari ini. Melia Aimelia, merupakan pelakon yang semakin popular (popular ke?) filem Karipap-Karipap Cinta.

Difahamkan, Facebook miliknya telah digodam sejak bulan Januari lepas dan penggodam tersebut telah dengan sengaja memaparkan gambar Melia bersama kekasihnya yang selama ini tidak ditunjuk kepada umum.

Penggodam tersebut juga bertindak menyebarkan video berdurasi 30 saat milik Melia Aimelia berkeadaan tidak berbaju berkemungkinan mahu ditujukan kepada teman lelakinya. Walaubagaimanapun, masih belum ada kenyataan rasmi dari pihak Melia mengenai perkara ini.

Gambar dipetik: Oh bulan!

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

02-remy-ishak-pasang-bodyguard-mediamalaya

Remy Ishak kini dikawal pengawal peribadi selepas terima ugutan bunuh (7 Gambar)

Pada bulan lepas, kami ada memaparkan berita dimana pelakon, Remy Ishak menerima ugutan bunuh gara-gara ...

65 comments

  1. lepas ni x ngaku lah…statement yg biasa ku dengar …tpi d mana ya!!!

  2. link donlod xde?
    kasi fapfapfap skek..

  3. Video lucah pelakon Karipap-Karipap Cinta, Melia Aimelia tersebar .tukar Video lucah pelakon Cipap Cipap Cinta, Melia Aimelia tersebar.baru betul klu yg xtau cipap tu apa,pandai2lah cari..

  4. ahahhah….klakor la komen ko fiza…kreatif!!!

  5. ish2…sok2 mst ckp tu bkn sy..tu photoshop jer..hakktuihhh!!

  6. tu lah…..pas tu kata….saya akan saman org yg fitnah saya tu…ha ha ha….gossip murahan…..

  7. euww…

  8. waauuu! mntap… mnggoda jak muka dia..hahaha! funny… LOL

  9. meh abe nop download.hahahahaha

  10. wakakaka leh jd pelakon filem lucah pulak…nsb baik kat m'sia kalo kat amerika tu dah dpt tawaran tuk berlakon filem lucah…

  11. cerita dah la cam gampang,perangai plak cam haram,
    bodo

  12. kalo ikut saiz payudara yg nmpk sipi2 tu macam betol dia la

  13. Kasi ubah sikit fiza…KACIPAP KECIPAP CINTA…ada ok ka?

  14. Muka macam saya..tapi nenen tu bukan saya punya, saya punya kecik sikit…hahahahaaaaaAaa

  15. ade link videonya…

  16. memang diala tu..

  17. Hahaha.. Kantoi sudaa..tgk muke die dlm galaksi pn datau muke cuak..muke tkot..mmg sah ni die..poordaahhh!! Wt xnk pk..bodo! Bangang!! Yg mak nyer konon nk bekap anak sbb sygkn anak n nk anak berjaye jd artis la konon nyer..ckp org susah..so dpt duit jd artis bleh bantu mak nyerr.. X gitu? Mak nyer pn mst datau tu anak die dlm video tu..tp nk wt cmne..trime jela.. Hahaha..artis bodo xde maruah!! Taraf pelacur la ko ni

  18. haram…aku datang sebab nak download

  19. hahaha………….

  20. hahahaha sedap tetek tu kalo di icap cicap hahaha…

  21. Tak jumpa pun google cari.. 🙁

  22. Mano ad video dy tersebar.. just gamba 2 keping ni je yg tersebar..

  23. i tak buat tu silap org i teraniaya……………….komen yg dah muak org dengar

  24. besar gak tetek melia aimelia ni…nk isap leh..pastu nk titty fuck ko

  25. M-MALAYA,, dpt dosa gak ko papar gambor xde baju, semua yg tgk dpt gk DOSA

    • betul2…tuan gambar dah dose,kite pon dose gak tgk bnde mcm ni..yg ngumpat lagi..sempat ke nk mntak maaf kan..

  26. cipap cipap cinta :p

  27. bley la belakon porno plak…mesti box office..keboooom!!

  28. ooo… yang ni masa dia rakam nak bagi kat aku… small matter..

  29. dia da takde modal nk jual karipap..last2 dia jual nasi lemak pulak.

  30. ..org ponpuan ni kadang2 die gedik2 sendiri jugak dalam bilik..nak tgk rupe paras sendiri waktu karipapnye dah berair..pastu rakam..koleksi peribadi katenye…bile dah kantoi camni..tak ngaku..kate org edit la..ingat mu pelakon hllywood ke nak org edit…bajet tiptop..puihhhh..aku mmg tunjuk jari tengah keatas kat org mcmni…sekian- sambil siang ikan nak goreng-

  31. klo ada link… share2 lah.. teringin jgak nk tgk crita kecipap2 cinta..

  32. dlm galaksi muke dia cuak giler ble di soal oleh abg terjah…ble dh kne terjah cover plok..nk saman bgai la…ape la ko jns ppuan…dh wat tu megaku jer la…ahakz!!!!

    • dh terang lgi bersuluh…cicin yg ko pkai tu x da kt psr mlm 3 5ringgit la…ko ingt org yg dgr tu bdoh ker..cicin yg ko pkai tu sbiji cam dlm pic tu…(x caye cbe tgk).=/

  33. laptop1malaysia

    dasar pelacur…bagus jd pelacur dan pelakon blue..

  34. buat malu bangsa melayu je die nie..

  35. emmm biasa la dah buat kata la superimpose ayat biasa tuh

  36. y xtau jd tau..sebar aib org.ap motif..

  37. ni kalau aku dapat tetek dia.aku nak isap nenen dia pelan2…isap lagi bes kalau ada susu…sedap oo isap nenen dia ni,nampak penuh je we… aku nak gomol2 nenen dia…isap n picit2,gentel2 nenen dia…
    lg mantp dr nenen pasa panda!

  38. Salam sume saudara seagama..satu pon gua tgk komen saudara sume xde yg komen membawa kpd nasihat dan teladan..kritikan yg berpanjangan.subhanallah..kita di ingatkan agar sentiasa pesan memesan antara kita bkn menimbulkn pertelegahan.

  39. Biasalah ada yg nak dapat duit cara cepat .ada yg suka buat vclip sendiri utk tontonan sendiri ..macam wan nor a……

  40. Kesian ….wan nor a……pada thn20o……..lupa tarikh tepat macam tu jugak malu malu…..

  41. memang betul dia…aku kenal sgt la dia nie…bkn org lain pn…hahahaha….tkyah ler nk ngelak2..ngaku jer….org ramai ngko bole tipu…tp tk semua yg tau sejarah ngko tu…insaf2 la dik oiiii…cukup la aper yg dh ngko wat dulu…sekolah pn tk abih…

  42. yeew lah,AKU YAKIN SANGAT YG TU KO MELIA !!! ..pew la ko ni melia,dlm cita karipap too bkn main g ,blajr kt mesir lh per lah.. tp kt luar ??? HARAM.. cm sengal je..mla2 ak bru je nx minat kt ko tp sory tu dlu …n x yh la nx nafi2 ni menyushkan kn diri ko jew.. U JUST CAN BLAH ..

    • justin bieber m'siA

      sy stuju la ngn awx .. mmng dy ny sngl pon..kt dlm cita bt alim bley.. mmng komfom la tu dia . suma org dah tau laa…..

  43. memalukan

  44. komen ikhlas..!!!!!!!mantop,montok,gebu gilerr tetek dia…

  45. melayu akhir zaman

  46. nk tgk ktner ea<3

counter statistics