Saturday , December 10 2016
Home / Dunia Artis / Video: Majlis Aqiqah anak perempuan Catriona Ross

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Harith Iskander juara “Funniest Person In The World”

Kami ingin merakamkan jutaan tahniah buat pelawak, pengacara dan pelakon, Harith Iskander kerana telah menjadi ...

6 comments

  1. cantiknye Cat pakai tudung.. so sweettttttt ngn lesung pipit dia tuh!! i like!!

  2. OI..ASAL DEL KOMEN AKU? ANAK DIE MCM X BERAPE NK COMEY JER..HAHA

    • eh ko komen ape gatei sblm ni? aku tak penah la delete komen ko.. komen ko inspirasi blog ni tau. 😀

      • aku taip mender mcm tu gk lbh kurang..ritu tgk ade..tgk2 blk xde plak..ko ni..ilang kepemesan aku kt sni tau..hahahaa….bese la wt majlis agama mcm tu tp wt lagu barat..rosak2..

        • oooo… kitorg baru tukar server, time kitorg backup tu, baru ko komen.. so pas upload ke server baru, yg paling last ko komen tu takde la sbb tak termasuk dlm file back up.. sori la ceh.. hehe

  3. apekah kaitan majlis aqiqah ni dgn lagu yg liriknye
    terang2 sebut Jesus?

    hmmmmm.harap yg buat video ni lebih brhati2 di masa hadapan.
    jgn main tgkp muat shj ye.

counter statistics