Tuesday , September 2 2014
Home / Gossip Panas / Video muzik ghairah Prema Yin & Shahz Jazsle

Video muzik ghairah Prema Yin & Shahz Jazsle

Cecite kat kami wahai lelaki diluar sana, siapa yang tak rasa ghairah apabila tengok video ni. Seriously, over the limit hokay. Prema Yin baik tidak berpakaian saje, Shah Jaszle? OMG what happen to you, terdesak nak popular ke sampai terima offer untuk bikin video ni. Tapi bile dengar banyak kali lagu ni, sedap pulok. Sayangnye video ini terlalu over. Video dan lagi gambar seks eee di bawah.

Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

56 comments

  1. tanda2 kiamat dah dekat…lelaki muslim ini dah x kenal batas2 agama islam…

  2. macam gersang je pompuan tu..ya Allah..berikan mereka hidayah

  3. mcm video porno je ni tp pelakon pompuan x hot,hambar je..

  4. Biasalah tu..dah namanya artis..~~~~org biasa skrg pun dh bnyk cm tu..dunia memg kiamat..

  5. dah berlambak kat luar sane bende2 lucah ni..haramkan saje….

  6. hahahahahahah….

    ape lah videiclip ni….

    nak tiru omputeh sangat lah ni….

    penyanyi dia tu lawak betul….

  7. both of them so cheap!!!

    • yeah…i loike…..try pegi kat 3:16 seconds. ketiak die dah la kaler hitam.. sian ade bulu lagi..hahahaahha

  8. Bodo.. Video lucah! Shah jasli ni xde maruah! Prangai mcm jamban!! Same dgn pempuan ni..sore x sdp lgsg..wakaakakak

  9. patut la buat video mcm ni..muka pompuan ni tak lawa langsung!

    sape si pembikin video yg bangai ni?! takde otak punya org!mcm video lucah!

  10. astaghfirullahalazim..semoga dia sedar akan kesilapannya dan bertaubat..sesungguhnya manusia tu melakukan kesilapan..

  11. x cantik langsung..mcm pondan..suare pun entah pe2. adaoiii!!!!

  12. tak faham akuu..huhuh…sapa artis pompuan tu? dh mcm pondan aku tgk…adusss….smoga mereka sedar ni apa mereka dh buat….

  13. artis artis….

  14. ape nak jadi la…

  15. cam bodo je kn.dr politik smpai artis.melucah je kejenye.btw ni video gambit saifullah.

  16. Salam. video di atas sangat menguji keimanan disamping menguji kejantanan samada normal atau tak. hehehe…

  17. xde sangkut paut langsong lagu ngan video klip nih.. dah ler penyanyi bajet mengoda.. haram xde pon! keras ketung jek menari.. bluwekkkk…. cam hampagasss penyanyik ngan lagu skalik..!

  18. eleh… nama pun prema – bukan nye islam, peduli hapa dia, bukan ada halal haram dalam kamus hidup dia…. tapi aku tak boleh blah tengok dia pakai nude bodysuit tu….. dia ada tak tengok cermin?

    Lu ingat lu beyonce ke sister? Joget macam papan….. next time, bila nak keluar video, badan kasi montok2 aaaa, lansing2 mau prektis….. baru lah tak kena kutuk…

    jezel dan pengarah video tu mungkin orang melayu tapi islam or not, hanya mereka yang tau…

  19. Video di atas menguji KEJANTANAN? Tengok pompuan tu pun dah potong abes. Hilang selera JANTAN aku seminggu. muahahahahaha

  20. kakak_vavavoom

    yang bikin video clip ni gilo apo? macam clip porno jo….scene akhir tu maknenye pocah daro le tu…hahahha..censored

  21. tgk td dah kat tgh vid..ingatkan iklan dapur mnalah yg gedik sgt td..hahah..

  22. AMAREKAAAA DEMO.. AMAREKAAA!!!

  23. …….MEREMANG BULU ROMA…..

  24. memang tak leh blah der… cam sampah! memalukan jer..

  25. Nsi lemak pn seingit, nsi kosong..lembik pulak. Tu pn nk lakun x-rated video. Bibik aku pnye pn agi hebat woiii…wlau dh msuk 40-an. Nsi lemak nsi tmbah dgn lauk pauk mcm2…bru stim tgk. Ni buat malu je si Prema,saiz A tpi nk brangan pkai bju tido cm tu..HAHAHAHA..Geli geli geli

    • I follow..Prema, stakat BD sebesar buah ciku, tak payah buat vidoe lah. Gambit, carilah model yg bwak betik atau mangga..barulah berbaloi nak tgk. Kte org lelaki nk yg besar-besar aje..C above. A budak tadika je punye stndard..B budk hngus drjah 1-2. Jgn panggil ko pmpoun kalau trgantung size A atau B! Perut sama level dgn BD lak tu..malu malu

  26. tak cun pun!!

  27. dh terang2 dh skrg..dh mmg x malu..

  28. Oppocott! Kecik dan rata je..nothing to stim about..patutlah si jantan jual mahal..budak kecik punye saiz je.

  29. no komen…sgt…..da krja artis buat apa je yg d suruh………apa2 pun baik tak nya dia gak tanggung…."apa yg kita tanam itu jugak hasil yg kita tuai"……….smua agama x benarkan benda yg x baik…….

  30. Ini video klip je…mungkin kat luar lebih lagi kot..Rasanya nama video klip ni patut letak title "Asmara " je

  31. erkkk!! cube tgk minit ke 3:10,,, ketiak itam! berbulu lak tu,, yuckkk!!

    • apa! berbulu?! tak perasan pulak.. tapi geliiiiiiiiiiiii

    • nama aku wakaka

      hahaha..aku ade tgk yucksss……ha'a siapa artis ni yerk?rasa nak cakap jer kat dia depan2…jadi perempuan jgn gatal sgt..nampak sgt bawah dia tu gatal2…ish2…gila

  32. hahahaha…menari pun ala kayu dan playot…geli aku tengok…uwekkkk…tak de kaitan langsung video klip ngan lagu..bodoh je yg buat video ala porno…hahahahhahah….kena kutuk..buruk nak mampos….model bohjan tu juga kena pakai…wakakkakahahah…

  33. Sapa Prema Yin ni???? xkenai ponnnnn..perlu ka buat clips mcm tu???? helloooo, quite lucu actually, shah whatever his name, kcian u haha

  34. nama aku wakaka

    mengucap tgk vid clip nih…menjatuhkan maruah perempuan jer….kalau dah ketagih sgt takyah show kat org…buat sendiri2 jer..nampak sgt gatal….yg shah tu lak..tak memilih langsung…perempuan tu tak cantik….kenja ler lebih..miang, gatal…baik guna berus dawai baru garu sikit kat dia punye..

  35. tgk bukn rasa marah…tp rasa malu…alang2 nk bg jd mcm omputih…buat smpai habis…baru puas hati nk komen nnt

  36. Video muzik yang low quality, sama quality dgn sesetengah video muzik dikir barat Kelantan. Acting yang over, memang tak sesuai utk budaya timur. Alang-alang nak buat mcm mat saleh, buatlah bagi real btl2 mcm mat saleh. Kalau tak, baik jangan buat langsung.

  37. Gambirrrr Sarawak

    Kementerian Penerangan pun buduh….. senyap membisu lebih pada org OKU daaa… kalu bab ceramah agama cpt jer block ….hampesss menteri chaaa….chaaa… chaaa… islam pd nama jer…tuiiiii

  38. bengap jep an…lgu ntah ape2 jep…lrik dengar cam mari menari…tpi klip vdeo cam mari bromen jep ngok…sengal…..!!!yg pompuannye kalo cun xpe…..

  39. perghh!! x boleh blah,, can haremmm jerk!

  40. Artis pompuan muka macam pondan tak pandai miming lagu menari macam haram! Lirik lagu marilah menari tu sebenarnya maksud lain apa nak jadi ni?

  41. i dun gv a damn sgt video clip ni..lgpun ramai dah comment.tp my main concern ialah jawapan gambit vC ni utk US market…errr…tajuk pown marilah,lirik pown in malay a.k.a bahasa malaysia…sooo brape ramai sgt listener n viewer from US tu??so logically, vC tu mmg for malaysian market or plg jauh singapore,indon,brunei…wtpe chinese cm prema yin wat lagu melayu if nak g US???i guess ramai x realize benda ni psl marah dgn vC ni.tp plg penting bagi aku jawapan bodoh gambit ni.btw,im not a specialist in music area,i dont noe much.but i think n comment scra logik…

  42. salam…trkede n terkesima tgok video jelmaan setan jantan n setan betina nie…yg betina tu tak Islam xpela, yg jantan tu??????dah banyak amalan ngat ke nak mati nti? ingatla wei!sume amalan kite kat dunia nie akan dipertontonkan semula di layar besar di padang mahsyar nti…nak jawab ape dgn Allah?xmalu ke?taubat2la shah jaszle oiii….sume org wat silap…ingat, dapat duit byk camne pun dari klip video nie, ianya adalah HARAM sb dr sumber n jalan gini…lg2la klu duit tu yg ko kirim kat mak ayah kt kg…pk la…kesian kat diorang…MATLAMAT TAK MENGHALALKAN CARA ….refresh n change ur mind n urself…Insya Allah…Allah tu MAHA PEMURAH LG MAHA PENYAYANG…

  43. memang lumrah artis ikut apa yang diarah kan tapi artis jugak ada otak untuk fikir baik atau buruk. siapa yang bertanggungjawab dalam pembikinan video ni, kenalah jugak pikul dosa dosa mata orang orang yang melihat. dunia makin tua, insaflah.

  44. sikit sikit kiamat, sikit sikit kiamat, takder stok lain ker ?

  45. Astagfirullah!!Dunia hampir kiamat!!

    • setiap manusia melakukan kesilapan yang tahu kiamat dan terjadinya kiamat itu hanyalah ALLAH sahaja. Jadi jangan menghukum orang disebabkan kesalah dirinya. "Sedar' kita juga melakukan kesilapan jadi mungkin suatu hari nanti dia akan berubah? "INSAALLAH"

counter statistics