Sunday , September 25 2016
Home / Lain-Lain / (Video) Pekerja KFC pedajal makanan pelanggan

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

08-haiwan-tukar-mata-mediamalaya

Super Kelakar: Jika sesetengah binatang matanya tidak ditempat asal (13 Gambar)

Siapalah pedajal gambar-gambar haiwan ni. Haha!

20 comments

  1. bangang !!! aku baru lepas makan kcf huwaaaaaaaa

  2. miss hollow girl

    mmg mampus la sape yg upload video ni..comfirn ade org amik tindakan

    • miss hollow girl………rasanya bkn org yg upload video ni yg mampos.

      ..thanks a lot pd sape2 yg upload video ni. hrp lpas ni pngurus permis mknan lebih bnyk buat pemantauan trhadap pekeja mereka sbb kes seumpama mmang bnyk berlaku. and peringatan kpd sape2 yg cerewet masa mkn kat mane2 restoran, keberangkalian anda mkn mkanan yg disabotaj adalah lebih tinggi berbanding org lain.

  3. hang jaga mamat aku report kat polis biaq polis cari hang sampai lubang cacing

  4. Kurang ajar nya budak ni. Apa punya mentaliti la.. Cr ckp mmg org malaysia. Definately will boikot kfc after this!!!

  5. wtf~ bangang btul otak puaka ni…shit..!!!

  6. woi … bangang,bendul…..

  7. Ya Allah, sungguh meloyakan. confirm lepas ni kena tindakan yg setimpal!

  8. harap2 si pengotor ni kena buang kerja!

  9. kakak_vavavoom

    sungguh kurang adab mamat tu …ambil tindakan pada die..sakit otak gamaknye si budak kerje KFC tu…

  10. kerja gila ni mamat ni…video dh tersebar,mampuslah kau..

  11. seb baek ak bkn peminat KFC..bkn sedap pn ayam die..

  12. apo punyo bangang!!! masa mintak kerja bkn main lg, berdedikasi la, kerja bersungguh-sungguh la, hapa la.. dh dpt kerja, main-main plak. kalo aku jd manager kfc ni, aku bg makan taik kt budak2 ni.

  13. euwww..mmg x lalu nk mkn kfc pasni..huhu

  14. “Para penggemar KFC sekalian. Sebagai susulan kepada maklumat terkini kami, KFC Malaysia ingin menyatakan rasa kesal yang tidak terhingga dan mengutuk tindakan tidak wajar yang dilakukan oleh sesetengah pihak yang tidak bertanggungjawab. Kejadian yang dipaparkan ini dibawa kepada pengetahuan kami pada bulan Oktober 2010 yang lepas, yang mana dua laporan polis telah dibuat berhubung insiden tersebut. Individu yang terlibat dalam insiden tersebut bukan lagi anggota pekerja KFC Malaysia.

    Kami sedang menjalankan siasatan berhubung penyiaran video tersebut baru-baru ini dan telah membuat laporan polis dan satu lagi laporan kepada Pesuruhjaya Multimedia & Komunikasi. Kami juga sedang bekerjasama dengan pihak berkuasa berkaitan supaya tindakan pantas dan sewajarnya boleh diambil ke atas sesiapa sahaja yang melanggar prosedur standad operasi kami yang ketat. Kami mengucapkan terima kasih atas keprihatinan dan sokongan berterusan anda sekalian.”

    • baguslah camtu.tindakan pantas di ambil.cuma sebagai pengguna mungkin masih ada perasaan was-was lagi.

  15. takpe, nnti mak dia, adik beradik dia plak yg termakan makanan mcm tu drp org lain…. idup kan putaran roda… dan satu lagi, esok kat kubur, kaki dia yg bagi jawapan kat mungkar nakir…

  16. nape ni tk sempat tgk video ni..bole cite ckit ape yg bdk dlm video tu buat!!!???

  17. binawe.. kegemaran aku tuu

counter statistics