Sunday , December 4 2016
Home / Dunia Artis / Video Penghargaan buat para peminat Lisa Surihani

Video Penghargaan buat para peminat Lisa Surihani

Cun gile Lisa dalam video nie macam perempaun kacukan melayu terakhir. Volleh??

Artikel di bawah ini di-tulis oleh penulis jemputan Media Malaya; Mak Bedah.

Hokkay..kepade semue peminat Lisa sile angkat tangan. Mak Bedah suke die mase berlakon filem Lagenda Budak Setan. Huiiii..memang real lah. Dari filem tu terus Mak Bedah cakap memang Lisa boleh menang Award Pelakon Wanita Terbaik lah. Tengok?? Kan da menang.hihii

Video diatas tu di hasilkan selepas Lisa memenangi Award Pelakon Wanita Terbaik pada Festival Filem Malaysia yang ke-23 baru-baru nie. Video ni khasnya di tujukan kepade semue para peminat Lisa macaaam Mak Bedah nie lah. Best kan bile anak-anak seni ni menghargai peminat2 macam kite nie. Yelah tanpe peminat sape lah dorang. Tanpe media nak promote dorang pun tak laku dek non.

Okeh..tengoklah video tu puas2 yeh. Jangan korang wat ape2 pulak..hahahaha.

p/s : pade minit ke 0:22 kalau tak silap Mak Bedah lah, Lisa ade sebut “lipstick merah Mak Nyah”.. Mak Ngah ke Mak Nyah??hahahaha lawak dan comel lah ekaw ni Lisa.thihihii..eh?? ke Mak Bedah yang salah dengo?

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

6-julia-ziegler-kahwin-mediamalaya

Julia Ziegler Kahwin Jurutera Januari 2017 (6 Gambar)

Untung badan jadi artis. Pelakon Julia Ziegler akan menamatkan zaman bujangnya dengan bakal menikahi seorang ...

11 comments

  1. She's BEAUTIFUL…but ade jgk baek brk org yg suka merakam perckpan or aper2 pasal diri mereka nie coz bkn aper tkt2 timbul lak video yg bkn…dek kerana hobi mcm nie…coz my friends pernah terkena…so to LISA u deserve d award n u mmg cantek…but plizzz be carefull biler nak wat per2 jgn salah langkah coz nak naik kan name mmg susah tp nak jatuh kan n burukan nama dlm 5mnt pon blh…luv ya lisa:)

  2. huhu.. memang chumel lisa ni!
    gorgeous!

  3. ceh..blakon x hebat mane..kaku jer..hrp ade rope tu jeler pn..poyo

  4. mekap tebal gle..hahaa..bese2 sudaa

  5. paling suke tgk lakonan dia lam Ponti… ala the series punye dia xde aa plak…

  6. duk emmm emmm emmm aje..ckp je la apa ko nk ckp..rupa je lawa..otak tarak..habuk banyak..

    • wahai anti racis… suka2 ati je ko ckp lisa "rupa je lawa..otak tarak..habuk banyak"… ko tau ke tak yg dia tu law degree holder..dr luar ngra lg tu.. ko tu yg "otak tarak"..sbb nk mngata org..tp x slidk dulu..hampeh punya budak… lisa merupakan slh sorg artis beauty with brain tau x..

counter statistics