Monday , December 5 2016
Home / Gossip Panas / (Video) Penjelasan Tom Mystarz LG pukul isteri, berzina dengan suami orang

(Video) Penjelasan Tom Mystarz LG pukul isteri, berzina dengan suami orang

Penjelasan Tom sebelum dipukul keluarga mangsa sangat bercanggah. Dari penjelasannya itu, penulis tidak dapat pasti pihak siapa yang benar, pihak siapa yang salah. Tapi suara mangsa pada minit ke 3:24 seolah menahan menangis. Wallahualam, kita tunggu dan lihat apa yang berlaku.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

hp-ayda-jebat-dirampas-mediamalaya

Video Telefon Bimbit Ayda Jebat Dirampas Penganjur Ketika Selfie Lee Kwang Soo

Video telefon bimbit Ayda Jebat dirampas pengawal pengajur ketika beliau dalam cubaan berselfie dengan artis ...

11 comments

  1. tol tu …as org luar kite tatau hujung pangkal atau punca sebenar apatah lai hukum sapa betul sapa salah… cuma klu ada apa2 mslh bincanglah cara baik, tak nak le sampai kes pukul yg dah berlaku tu, dikawasan public plak tu, amatlah memalukan. kekerasan takan membawa penyelesaian..makin mengeruhkan keadaan ade le.

  2. Wow. panas betul. aku saspek ada banyak GILA dalam kes ni iaitu :
    1: Gila bercinta? (bercinta lagi ke Tom dengan laki minah tu – ke kesian sebab cinta lama?)
    2: Gilakan suami? yang direjek keluarga
    3: Gila meroyan? – bayangkanlah…hidup tak keruan dibuang keluarga, ex-girlfrined laki pulak yang tolong, ex girlfriend laki body bukan main cun solid, awak dalam pantang…apa2 imaginasi boleh terjadi…sedangkan mak boleh bunuh anak…inikan pulak sms

    tapikan ini semua spekulasi nihhh!!! hahahah lawak laaa

  3. ada-ada ja la…

  4. nak pecaya ke kita klu tengok muke siTom apake namanya.Muka ganas se mcm.Cam muke pompuan jahat je.

    • rilek2.. don judge a book by it cover.. org cantik laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaagi ramai yg rosakkan umah tangga org. Tom salah ke betul ke xde kene mengena ngan airmuka atau muka dia..tu seme anugerah tuhan..

    • memang dia ganas poon, tapi aku suka yang buas ganas … PUAS BEB!

  5. Lili – amboi sedapnya mulut, apa…muka kau macam muka pompuan baik ke?

  6. hurmm…hubungan tu wujud tp yg lain2 tu tak wujud…pelik2..

  7. dah memang muka dia nampak ganas, nak wat camna? Nak ckp muka dia ayu dan lembut cam sti norhaliza ke? Bengal sungguh siminahkepoh tu.Patutnya awak digelar minahtongong.

  8. hai, tak naik ke bulu roma sijantan bila dah se umah dgn janda gersang? Sure janda tu pakai selua pendek ke hulu kehilir (dlm umah sendiri lak kan?)Tambah lak, bini sarat he he!

  9. dulu, aku skolah ngan raja farah ni….tp skang TOM le plak..memang dlu dia dah bohsia…sape x kenal dia…lepak kat bas stand dari pagi ke petang..bt hal..stakat rampas laki orang ni…aku xder heran la…lau x, xkan laki dia ceraikan dia kot???pkir2 le…lagi 1,lau dia tolong pompuan tu, baik la tolong bapak dia yg dah tua, keje kat stesen minyak kat tepeng…huhu…ank dah kaya..bapak keje pencacai..sian aku tgk… skang ni, bg pantat plak kt laki org, pastu pukul plak pompuan tu…aku pcaya la…tom memg camni..cpt lupe diri..

counter statistics