Thursday , March 23 2017
Home / Dunia Artis / (Video) Save the date – Tomok dan Ayu

(Video) Save the date – Tomok dan Ayu

Amboi! Romantiknye pasangan Tomok dan Ayu yang bakal berkahwin kurang 2 hari lagi ni. Siap buat video lagi, dah jadi semacam trend pulak video macam ni oleh artis… Tak lama lagi rakyat jelata ikut bersamalah. Apa pun, video ni best cuma pada pendapat kami ia tak sehebat Save the date Elyana ajak kahwin keluaran CST Production pada tahun lepas.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Sekitar Majlis Pertunangan Hafiz Hamidun & Joy Revfa (10 Gambar)

Penyanyi nasyid, Hafiz Hamidun telah selamat mengikat pertalian pertunangan dengan gadis pilihan hati, Joy Revfa ...

7 comments

  1. Poyo je..hahaha

  2. ada duit,ada nama semenya indah.. doakan yg terbaik utk depa

  3. manis je wajah ayu ni..

    sejuk mate memangdang…

    pandai tomok plh..

  4. sepadan la korang dua…smoga bahgia ye…

  5. tahniah tomok dan ayu

counter statistics