Friday , August 18 2017
Home / Dunia Artis / (Video) Save the date – Tomok dan Ayu

(Video) Save the date – Tomok dan Ayu

Amboi! Romantiknye pasangan Tomok dan Ayu yang bakal berkahwin kurang 2 hari lagi ni. Siap buat video lagi, dah jadi semacam trend pulak video macam ni oleh artis… Tak lama lagi rakyat jelata ikut bersamalah. Apa pun, video ni best cuma pada pendapat kami ia tak sehebat Save the date Elyana ajak kahwin keluaran CST Production pada tahun lepas.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Jihan Muse kini hamil 4 bulan, umum di rancangan MeleTOP (4 Gambar)

Tahniah kami ucapkan buat pelakon, pelawak dan pengacara terkenal, Jihan Muse kerana kini sudah hamil ...

7 comments

  1. Poyo je..hahaha

  2. ada duit,ada nama semenya indah.. doakan yg terbaik utk depa

  3. manis je wajah ayu ni..

    sejuk mate memangdang…

    pandai tomok plh..

  4. sepadan la korang dua…smoga bahgia ye…

  5. tahniah tomok dan ayu

counter statistics