Wednesday , July 18 2018
Home / Lawak Jenaka / Video terbaru Michael Jackson masih hidup

Video terbaru Michael Jackson masih hidup

Kami tahu video ni agak lama, pada mulanya rasa seperti fake video yang di-buat dalam show Larry King Live. Tapi bila kami amati suara mereka bercakap, dan seperti suara Michael Jackson mencelah perbualan mereka ketika hampir di penghujung, bagai membuktikan kebenaran video ni.

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Caption Jep Sepahtu di Instagram sangat #win (1 Gambar)

Jep Sepahtu semenjak ada anak sendiri ni makin kelakar lah pulak. Tergelak2 baca caption gambar ...

15 comments

  1. ngok nget..terkejut

  2. terkejut aku…

  3. haha~!!! dah agak dah….

  4. X bek wooo…terkejout mak!

  5. hehhe…amoh tgk.. ni musti ade pepe

  6. giler!!! terkejut ai tau…sampai baby kecik ni pun terjerit menangis sebab dgr maknya menjerit… 😛

  7. celaka! haram jadah! terkejut hakooooooooo bulan2 posa ni hahahahaha

  8. VAVI TOL!PUNDEK LAH KAU NI.

  9. cam setan…naseb bek xmati terkejot…hahahha

  10. Eeeei tanak lah mesti tipu

counter statistics