Wednesday , September 28 2016
Home / Isu Semasa / Video Typical Films and Drama Scenes

Video Typical Films and Drama Scenes

Ini video terbaru dari matluthfi90.

Hi Sayang2 Mak Bedah semue. Ape buat sempene Maulidur Rasul ari ni? Mak Bedah tak watpe. Saje carik pasal tengok2 blog, tengok Youtube oopss. Hahaha. Mase jalan2 tu, Mak Bedah tertengok lah video nie. Macam IniAnwarHadi jugek, tapi die dulu ah. Salute mamat nie sebab ade idea yang bernas and die cube kongsikan kat kite dengan care yang sempoi gile. Pertame kali Mak Bedah tak segan tengok video yang buat lawak nie. Segan sebab takut tak lawak. Hahaha. Tapi lawak lah Mat.

Dah ramai yang buat vblog nie heh? Bagus remaje2 skarang nie. Daripade buat maksiat dengan gejale rempit – sap dadah, baik kuarkan idea untuk hiburkan orang plus awak pun dapat faedahnye. Tak gitewww??

Tags

About Mak Bedah

Seorang wanita yang tampak introvert tapi liar di dalam, memburu gosip artis untuk dijadikan santapan tengah hari. Musuh ketat kepada Musalman.

Check Also

03-rakaman-kemalangan-maut-gokart-mediamalaya

Rakaman & Gambar Kemalangan Maut Go Kart EIMARACE 2016

Kejadian kemalangan maut ketika perlumbaan EIMARACE 2016 di Sukpa, Indera Mahkota, Kuantan.

15 comments

  1. poyo jer..x abeh2 bdk2 wt video mcm ni..kunun nk tnjk ckp malay la ape la..xde modal!!

  2. Haha mak bedah terkena lg

  3. ok apa buat video camni..daripada buat video lucah,comolot..biaq la dia nak poyo ke tak poyo..

  4. Jeles la tu sbb die xdpt blaja oversea,bdk ni duk oversea pn still xlupe asal usul

  5. bagus la. dari buat video 3gp yg tak berfaedah. dan tak semua org boleh buat vlog. buat vlog kena ada confident, pandai guna software utk edit video, dan plg penting, TAHAN MAKI terhadap cacian dari haters yang cakap "poyo laaaa"

    🙂

  6. aku paling meluat tgk video budak ni..muka da la cam gampang..bajet hot ke buat video2 camtu?booooo la sama ko..konek da la pendekk..ee yeksss

counter statistics