Tuesday , September 27 2016
Home / Ngetop / Volkswagen Aqua, fantasi menjadi realiti?

Volkswagen Aqua, fantasi menjadi realiti?

Realiti? Belum lagi, maybe one day. Volkswagen Aqua merupakan hovercraft yang telah di’design oleh Yuhan Zhang, berusia 21 tahun yang berasal dari negara China. Walaupun rekabentuk ini telah tercalon CDN Car Design Awards China, macam mane nak masuk hovercraft ni? Lagi gambar after the jump.

Sumber dipetik: Strange Vehicles

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Dash-Cam-Kemalangan-23-MEDIAMALAYA

Super WTF: Kompilasi kemalangan kereta menggunakan dashcam #23

11 comments

  1. camne nk masuk n keluar.. tolong bgtau sy..

  2. masuk ikot tingkap kot.. :))

  3. pkai remote n cermin tu terbukak…

  4. canggih beb !!!

  5. Dragonball dah awal2 lagi ilustrasi benda2 ni.. respek jepun!

  6. designer die masih berusia 21 thn…same age dgn designer supercar lamborghini batmobile..kat malaysia??..golongan umo 20an dipandang sbg xcukup umo or xcukup pengalaman..maybe nak design kete proton or perodua pun xmungkin diberi pd golongan ni…respect dgn mentaliti org2 kat negara europe..

  7. fuyooo….cangih2..

  8. macam mana nak masuk,tingok pitu pun tk de…….

  9. terbaik la…..so genius….i like…

  10. meletop beb !

counter statistics