Monday , December 5 2016
Home / Dunia Artis / Waheeda kini berpurdah

Waheeda kini berpurdah

Tahniah kepada Waheeda kini sudah berpurdah. Waheeda mula berpurdah setahun yang lepas. Waheeda yang jarang ditemui setelah bersara daripada dunia nyanyian memakai purdah. Walaupun berpurdah, ia tidak menghalang Waheeda untuk mengenakan pakaian mengikut fesyen semasa kerana dirinya dan fesyen tidak dapat lari sejak dahulu lagi.

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

3-gegar-vaganza-3-akhir-mediamalaya

Azharina Juara Gegar Vaganza 3

Program yang berlangsung selama 8 minggu ini telah berakhir selepas Azharina telah dinobatkan sebagai juara ...

11 comments

  1. 1, Siapa sahkan ia Waheda

    2. Kita tengok selepas ini apa pula

  2. x suke..x suke.. xsuke

  3. selalu jpa akhill ni….kat kota damansara…..

  4. berpurdah tu bkn adat ke?? tanyo ajo

    • bkn adat, just fesyen yg digalakkan terutama bg wanita yg mana klu dia mendedahkan muka dia akan mendtgkan fitnah atau memudaratkan dirinya…Bagus apa berpurdah ni at least leh kurangkan risiko jangkitan penyakit terutama H1N1 yg dok menular skarang ni… apa saja yg digalakkan dlm agama kita semestinya ade hikmahnyaaaa..

      • maaf, its not a "fesyen". itu perkara sunat. jangan bercakap kalau tak tahu. sila dapatkan pengetahuan pasal niqab before you saying something about it.

  5. huhuhuh…takut tgk org berpurdah since i was kid…

  6. Tak tahu adat atau apa, tetapi ada hari itu Nik Aziz menteri besar Kelatnan hendak haramkan purdah, entah apa cerita lepas itu.

  7. aku tengok kn mcm ninja aje…klu aku la tserempak mengejut ngan si waheeda ni 85% aku gerenti buka silat ni..ye la,,kot2 ade ninja nk serang hendap..ngeri je nengok nye..mremang suma bulu…

    • Well said ida. Semoga pemikiran lebih bagus dan bijak lpas ni. takdelah keluar statement macam ni. atleast 90% orang tak ngeri tengok org berpurdah dari melihat awk. maaf berbicara sedemikian rupa 😉

  8. Inilah caranya artis kita membuat iklan ,murahan. Banyak isu iklan murahan telah saya komen dalam blog saya http://www.walinongsari.wordpress.com sila baca -semua komen ikhlas tanpa prejudis

counter statistics