Saturday , October 1 2016
Home / Dunia Artis / Wajah Heliza Helmi menangis

Tags

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

Bakal lahir anak pertama, Nad Zainal tayang baby bump (14 Gambar)

Nad Zainal akan menyambut kelahiran anaknya sekitar bulan Oktober. Berikut antara gambar-gambar baby bump Nad ...

10 comments

  1. sudikah saudari heliza menjadi teman hidupku???hehehehe

  2. menyampah ah tgk die.x tau kenape….sorry la…sebab die gedik kot,meluat tgk!

  3. Salam…comel..cantik dah comel dah…tapi sayang..bertudung tapi xikut syarak..bukankah haram bertudung dan bersanggul..terus aku hilang respek kt dia..

  4. Suka tengok gambar dia pakai baju color kuning tu..cantek le..manis je..mm aku pun kurang berkenan tengok dia ni..ntah le nape..ya haram bertudung bersanggul..tanda kiamat kecil tu..tapi kira okay la bertudung dari tak bertudung kan..harap dapat ubah le lepas ni..

  5. x minat ngan dia ni!berlakun ke nanyi ke mengacara ke (ada ke)

  6. dulu minat gler dia ni tp skrg dah mnyampah..setiap kali baca cite dia mesti ckp x cukup tido la..xcukup rehat la..hello awk tu kalo nak bjaya jgn bkira ini sume..artis lain pun x cukup tido n rehat gak..

  7. Heliza artis bkn stkt cntik je tp berilmu,dh makin popular skang,kekalkan keperibadian dan jgn mudah goyah dgn pujian dn kejian,go heliza go..hehe

  8. saye suka lah tengok princes heliza pakai baju kuning tu………..

    ayu lah…………

  9. saye suka lah tengok princes heliza pakai baju kuning tu………..

    ayu lah…………

    heliza teruskan lah dengan bidang nyanyian ye…………………..

    jangan pedulik dengan apa orang kata…………..

  10. Lawa heliza..:)..wajahya mirip kwn saya..fb : BidadaRi Kayangan

counter statistics