Friday , September 30 2016
Home / Lawak Jenaka / Wajah penerjun Springboard ketika melakukan terjunan (19 gambar)

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

Check Also

1-Artis-Sama-Tapi-MEDIAMALAYA

Super Lawak: Artis Sama Tapi Tak Serupa (7 Gambar)

Macam-macam idea peminat Malaysia ni apabila mencari pelanduk dua serupa artis kesayangan mereka. Tapi macam ...

25 comments

  1. hahahah….frist!!

  2. hahha kahkahha..adoii pecah peouut ku haaa

    kahkahaa

  3. haha lawak x hingat..sakit usus aku gelak

  4. haha lawak x hingat..yg mat saleh 2 taik idung pon kuar…

    sian terseksa….bahak2

  5. hahaha macam2 rupa ada

  6. great scott!! what da fish curry!! apsal semua macam meneran nk berak je nih???

  7. dah mcm alien pn ade. haha!

  8. hahahahhahahahaaaa. lawak tul muka depa ni. dengan kelajuan yg sangat tinggi.sebab tu jadi camtu 🙂

    • dengan kelajuan yg tinggi?pasni harap admin tunjukkan muka mat rempit tgh speed..mesti kite kagum n jelek tgk muke depa kn?

  9. huduh bebenor~~~ hahaha

  10. Peminat Kuceng

    wow… nicely captured… moment yang hanya beberapa saat tu berjaya ditafsir seolah2 begitu panjang tempohnye…

    tabik tabik…. 🙂

  11. sakit mulut ka? iklan gigi ka?atau sedang kekejangan otot?

  12. hahahaaa..

  13. hahaha…lwk gler dowh

  14. ala admin ni pon…siarkn je le part muke je….malu plak saye tertengok part bwh tu aduii

  15. Macam aksi Menteri Pasola (Laksamana Do Re Mi)di dalam Bilik Termenung da…

  16. hahaha 😀 lawak 😀

  17. mcm nk berak pn ada…haha…

  18. dh mcm bdk bd0h je.hahahahahahahahha

counter statistics