Friday , October 31 2014
Home / Gossip Panas / Wajah suami Syella Kamaruddin yang kontroversi

Wajah suami Syella Kamaruddin yang kontroversi

Umum kite ketahui Syella Kamaruddin, ratu seksi suam-suam kuku ini baru sahaja berkahwin pada 11 November 2011. Namun gambar perkahwinannya seolah-olah disembunyikan media kerna dikhuatiri diganggu oleh suaminya yang dikatakan berpengaruh di Malaysia ini. Namun hari ini, gambar suaminya telah dipaparkan oleh pengirim email. Gambar penuh aafter the jump.

Tagged with:

About Musalman

Seorang jejaka yang dahagakan berita artis. Kacak bergaya dan disegani ramai. Lagak menghisap rokok sahaja membuktikan dia seorang yang optimis.

59 comments

  1. err.. takde sensor ke… jelas je..

    tapi betul gak kan.. kawen ni perlu dihebahkan dengan siapa.. supaya tak timbul fitnah..

    kalau memang nak sorok, nak jaga hati pihak lain, tak perlulah buat majlis segala bagai.. diam-diam sudah..

    • setuju sgt……………. klu betul la nak jaga hati pihak lain, usah la buat majlis………… diam2 je sudah. umumkan aje diri dah berkahwin. klu mcm ni heboh tentu ada hati yg terluka. pernah terfikir tak klu kita yg ditempat pihak satu lagi tu……………………

  2. sape laki die tu?
    VVIP mana?

  3. Oooooo..ni lah pemilik nasi lemak 6.0 Syella erk?? Untung ko…kena lak sekarang musim hujan! Dah lah nasi lemak penuh, cantik dan sexy lak tu…org tua2 kata, selalunye, bini no 2 adalah bertentangan dgn bini no. 1..contoh kalau bini no. 1 tak pakai tudung, no. 2 pakai tudung..rambut sorang tak panjang sorang panjang..sorang body tak mantap sorang mantap..sorang berjiwa kasar sorang berjiwa lembut ala-ala gadis melayu terakhir..sorang tak pandai dan tak geti bergaya sorang uptodate..so on. Pendek kata yg no. 1 suami simpan walau dah tak bernafsu sbb hargai susah senang hidup bersama je selama tu..walau dah tak berselera lebih afdal simpan je..

    • err.. macam betul la stetment tu..
      terutama yg ni –> yg no. 1 suami simpan walau dah tak bernafsu sbb hargai susah senang hidup bersama je selama tu..walau dah tak berselera lebih afdal simpan je..

    • Mak Milah, u r right! Madu i sebijik bertentangan dengan i..i kurus dia gemuk. Rambut i panjang berkaler dia berambut bahu bertudung sampai ke dada. Dada i 36C dia walau gemuk tapi 34B kot. I pakai pakaian ketat dan moden dia memanjang baju kurung besar. Suara i halus suara dia kasar. Rumah kami kondo rumah dia semi-D. I suka masak Western dia banyak masak lauk melayu. Majoriti semua bertentangan..orang lelaki ni suka merasa semua..yg panjang yg pendek, yg besar yg kecik, yg bulat yg 4 segi, yg putih yg gelap..yg liar yg soleh..lebih2 kalau dapat memilikinye. Hidup ku bahagia sungguh,,walau i no.2. Tetap puas zahir dan batin..di sana hanya tanggugjawab tapi disini kasih sayang..disana hanya kenyang tapi disini walau kenyang makan tambah!!

      • anak milah tiri gila

        klu da ko keji perampas laki org.keji gak ler milah tiri oi
        pe yg bangge nye jdk jahiliah cm ko (bju ketat, rambut kaler, western)..
        kt dunia sonok la…
        mati sok, yg no.1 masuk surga, da ko bertentangan, nerake yek?

    • no nie sembang apa?keluar tajuk la..

  4. berpengaruh ke laki tu??..x pnah pn tengok

  5. sape punya atuk ko hamek ni…kesian ntah2 ank2 n cucu2 atuk ni sebaya ngn bini ni….kesian dia nk pangil ko hape yerkkk syella ,janji duuuuiiiiiiiiiiiiiiitttttttttttttttttt masuk

  6. cmne lah perasaan ko ye,agknye mlm prtma ko mst laki dia pki topeng,wekk x lalu. nk muntah le wlu pon. duit byk..eee geli..msh brtenaga lg ke?? haha jgn sok xpuas jgn cr jantan lain udahlah ye,nmpk si syela ni nfsu blh tahan

  7. mohon untk copy gambar ni ke blog saya

  8. eeiii..xdapat bayangkannnnn!!!!!

  9. kowang ni apahal..suami dia, tua ke muda ke, sukati dialah deee.

    • SEBAB LAKI KAU PUN TUA.PATUTLA PON..KAHKAH..APSAL BODOH SGT KO NI KAN XRETI2 NK PK N BYGKAN.PELIKLA BODOH KALAU JANTAN TU DAH TARAF BAPAK DIA..

  10. ya betul betul korang ada ke………..tua ke suka hati dia la..yg korang dengki sangat kenapa, sebab nya korang tak dapat…………dengki lah 2

  11. Rupa lelaki tu macam Khir Toyol je…….

  12. isteri pertama...

    eloklah kawen lain…sebab isteri pertama pun dah tak bernafsu nak layan suami yg dah tua ni…dah puas masa muda-muda dulu. sekarang isteri pertama bolehlah berjalan-jalan kerumah anak dan cucu, melancung dan tak payah nak pikir makan minum, sakit pening suami.

    • Horeyyyy…line clear. Boleh lah time ku sepenuhnye untuk bini no.2 yg lebih bergetah sexy, buah mantop, rambut mcm Boyence dan yg paling penting..LEBIH MUDA. Ko pergilah jalan2 atau melancung puas2..tak balik pun tak pe lah..tak rugi mane pun! Baik simpan tenaga dan air untuk yg lebih menyelerakan aku..hahahaha..suka sgt!!!

      • ni salah sorang sama kategori ngan org tua tadi,nko ingat mende alah tu sentiasa panas bergetah,buah yg nko ingat mantop tu mantop selama nyer yer…layut jugak nanti biasa la pempuan cmni,tipu la kata cinta konon,boleh bimbing kejalan yg benar,tapi cara nko pakai baju pun tak betul cmner nak jaga umah tangga yg penuh cabaran/dugaan tu…pada SUAMI..nko ni tkyah nk sembang la…air byk pun belum tentu ada kualiti..jgn sombong..

    • jgn la pulak, bila sehat walafiat asyik ingat bini muda..bila sakit , bini tua kena jaga..yg bini muda pegi jengok kat rumah bini tua sekali sekala jer..(memang dah ada terjadi mcm tu)

      • bini2: nanti dia tau la …sakit nak mampos esok saper basuh berak kencing dia atas katil…bini tua gak kot…yg muda dh ada stanby daaa….sendiri mau ingat maaaa..

  13. muka husband dia mcm iras2 bekas ketua polis negara, Tan Sri Musa Hassan

    • betol…seiras,,

    • DATA SUAMI SYELLA KAMARUDIN:
      ===========================
      Nama: Mohd Redzuan Mohd Yusof
      Umur: 55 Tahun
      Asal: Masjid Tanah, Melaka
      Pekerjaan: Ahli Perniagaan
      Bil. Adik Beradik: 10 orang
      Tempat Tinggal Sekarang: Bdr Baru Bangi & Sutera Bkt Tunku
      Nama Isteri (1): Hamidah Osman
      Pekerjaan Isteri (1): CIMB, HQ
      Bil. Anak: 4 orang
      Lain-lain:
      – Kawan baik kepada TPM
      – Pernah berkongsi perniagaan dengan seorang Ahli Perniagaan ternama
      – Bekas Pelajar STAR, Ipoh, Perak
      – Lanjut pelajaran di UK

      • Kawan baik TPM patutlah banyak duit kaya raya, kronilah katakan!xD

        Isteri pertama dia beri restu ka?

  14. yelar..aku pon baru je nak komen bende yg sama..sejibik kan?

  15. duit byk ape nk eran wlpn pgkt atok..wakakka

  16. BUKAN TAN SRI MUSA HASSAN…..DISAHKAN

  17. xkenai….

  18. tahniah…semoga Allah merahmati perkahwinan ini…

  19. owg tue gatal kawin ngn pompuan murahan…mate duitan lak 2.

  20. Adessss..X kawin org ngata, dah kawen pon org masih gak ngata..Kekawan, doakan yg baik2 aje tuk syella..Jgn ngata2 x baik, lelaki kan blh kawen 4, So dato’ nie mampu..Doakan yg Syella bahagia dunia akhirat, Amin…

  21. semoga bahagia hingga ke hujung nyawa…Amin..:p

  22. sape2 nak beli jus monavie dengan harga berpatutan bleh sms/call saya di talian 0125047896
    atau nak join ahli boleh saje..
    jgn malu2 segan2.
    jangan malas.
    teruskan usha anda selagi hayat di kandung badan .
    peluang masih terbuka kepada sesiapa yang mahu bisnes dengan mudah ..
    ayuh …sertai kami

  23. Tak payah le nak ‘blurkan’ foto suaminya…Dah tengok dah mukanya :)

  24. tahniah syella..

    semoga menjadi isteri yg taat dan soleh seperti mana doamu di Mekah itu….alhamdullilah rezeki menyebelahi kerana memiliki lelaki yg berharta tapi ingatlah itu hanyalah SEMENTARA…

  25. siapa berani tulis yg suami die ex KPN silalah…kalau nak kena saman hahahahaha

  26. Nama sebenar suami Syella = Mohd Redzuan Yusof. Isteri pertama, Hamidah Osman, Pegawai HQ CIMB. Dia tinggal di Bandar Baru Bangi & Kondo Bkt Tunku. Ada 4 org anak. Adik beradik suami Syella = 10 orang.

  27. Ermmm….Redzuan Yusof tu handsome, berduit pula, anak dah besar2 ..so apa problemnya jika dia kawin lain. Bukan kah itu lebih baik dari berzina…mana tau dia dapat bimbing Syella jadi isteri solehah…isteri pertama ada peluang dapat payung emas….bagus kan macam tu. Syabas Redzuan. Tapi setahu saya, dia ni belum Dato' lagi. Tak tahulah kalau dah dapat cucu…mungkinlah kut dah jadi Datuk!

    • ..yg pelik mata dia buta kah? kot nk carik no.2 biar lah yg lebih baik kedudukan dr no.1..yg si no.2 nie dulu kata anak org susah tup2 ada butik dgr kata byk kereta..bila dh kuar citer ni br la aku tau..mmg atuk ni yg sponser dia..klu tak mana dia dpt duit? album pon tak laku…skang nk kasi org sebut nama dia balik terpaksa la tunjuk nasik lemak 6.0 tadi tu…ermmm..tgk gambar2 dia pon…sorry to say la…macam…

  28. dlm kitab ada ke kata kalo isteri kasi restu suami kawin lagi nanti dpt payung emas di akhirat..??

    musykil laa.. ada tak hadis yg mengatakan gitu ??

  29. saya juga isteri ke 2..hidup bahagia. suami saya jurawan, rumah tok sah cerita lah. bila saya mnegandung anak pertama saya call madu saya bagitau..biar dia geram. maknanya dia dah lama tak kena, suami asik berkepit ngan saya je.

  30. kepada anda semua disini…bersihkan hati….hari ni…kita buat kat org…nanti suatu masa jd pulak kat kita…mak encun…murnikan niat…ingat suami anda ada kuota lg 2…..tau

  31. tambahkan ilmu mantapkan imam…

  32. kesian pn hamidah.dia bukan pegawai biasa kat cimb ye.dia salah sorang org kuat cimb.dia bigbos.sy dulu.dulu je regional director.orgnya kecik molek.bertudung. kalau make up lagi meletup dari syella ni.penampilan pn hamidah ni simple je tp sejuk mata memandang

    • ingat lagi isteri datuk k? masih cun kan? begitulah puan hamidah, masih cun dan bertudung dan mempunyai perwatakan yang terpuji….

  33. satu je yg kita kne ingat, setiap perbuatan baik ada ganjaran, setiap perbuatan khianat ada balasan..tunggu je la..kalau btol2 kerana Allah, alhamdulillah…tp nengok gayanya hanya kerana NAFSU

  34. Cuma satu nasihat buat Shella….adat berkongsi jagalah hati si No.1….Sepatutnya Syella tak perlu nak umum satu dunia jika benar2 nak jaga hati.

  35. Redzuan belum Dato' lagi, tapi mmg Ushawan yg berjaya….. Syella couple2 ngan dia dah lama, kalau tak silap dah lebih 4 Tahun. so, dah sampai masanya dia org kahwin….

    Isteri nombor 1/2/3/4 tak ada salahnya jika seseorang lelaki itu mampu, lagipun setahu saya Redzuan tak pernah mengabaikan anak2 atau isteri dia…. (he's our family friend)

    Walauapa pun, kita doakan lah semoga rumahtangga dia org berkekalan hingga keakhir hayat…

  36. dah jodoh nk wat cnner….klu kawen ngan org muda pun laki dier,klu x der jodoh…bercerai jugak kan?….yang penting kiter sbg perempuan jgn amek org punyer yerrrr….ingat 2…..hahahahahaha

counter statistics